Connect with us

7ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη για τον Ηλυσιακό στο ντέρμπι, 2-1 το Αιγάλεω

Published

on

Θριάμβευσε ο Ηλυσιακός στο σημερινό ντέρμπι του 7ου ομίλου αφού επικράτησε με 2-1 του Αιγάλεω και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή και το Σίτι στους 4 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου πέρα από τον πρωτοπόρο καλούνταν να διαχειριστεί και τις σπουδαίες απουσίες των τιμωρημένων Λαμπρόπουλου, Μέξη Πιπίνη όπως και του τραυματία Ρόππα ωστόσο, η ανωτερότητα του ήταν εμφανής και πήρε μια σπουδαία νίκη που θα του τονώσει τη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Από την άλλη, το Αιγάλεω υποχρεώθηκε στην πρώτη φετινή του ήττα, αφού δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα κυρίως μέχρι το 2-0, με τον Ηλυσιακό να είναι ανώτερος και να δημιουργεί μετά το 1-0 τετραπλή φάση για να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Περικλής Μπουσινάκης που έβαλε δυο γκολ και πήρε από το χέρι τους κιτρινόμαυρους. Στο 23′ ο Μάλτσι σέντραρε και ο πρώην άσος της ΑΕ Καραϊσκάκη έκανε το 1-0, με τον Μαρή στο 58′ να έχει δοκάρι με σουτ για το Αιγάλεω. Στο 67′ ο Μπουσινάκης με κεφαλιά έκανε το 2-0 μετά από σέντρα του Μάλτσι, με τον Ψυχογιό στο 70′ να κάνει το 2-1.

Στη φάση αυτή ο Ηλυσιακός έχει παράπονα θεωρώντας ότι το Αιγάλεω δεν τήρησε το fair play.

Μελανό σημείο του αγώνα οι συμπλοκές των ΜΑΤ με τους φίλους του Αιγάλεω.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μιχελής, Κατσίβελας, Παπαδημητρίου, Ντούνης, Μουσταφίδης, Αμανατίδης, Μπουσινάκης (88′ λ. τρ. Μπάτσι), Τσίτσαρης (72′ λ. τρ. Κόπελας), Κρεββατάς, Γκέζος (80′ λ. τρ. Σεράνι), Μάλτσι (92′ Ζήνωνος)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θεόφιλος Καλύβας): Γιώρας, Τσαφταρίδης (87′ Αμπντέλ Ραχήμ), Μαγκάκης, Παπαζαχαρίας, Δάρας (54′ λ. τρ. Παπανικόλας), Μαρής, Ψυχογιός, Μπέλερης, Βέρμπης, Παπασάββας (70′ Γουνδουλάκης), Ζουμπουλάκης (46′ Φαρινόλα).