Connect with us

8ος Όμιλος

Έριξε την πρώτη… βόμβα με Παπανικόλα το “Σίτι”

Published

on

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε το Αιγάλεω στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στους χιλιάδες φιλάθλους του ενόψει της νέας χρονιάς.

Μετά από προσωπικές ενέργειες της διοίκησης Παλτόγου, η ιστορική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον σκληροτράχηλο κεντρικό αμυντικό, Μιχάλη Παπανικόλα.

Ο υψηλόσωμος στόπερ που έχει συνδέσει το όνομα με την ομάδα της Προοδευτικής ήρθε σε συμφωνία με τους “μπλε” ενώ βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικο.

Ο Παπανικόλας που φωτογραφήθηκε με το έμβλημα της ομάδας στη λέσχη φίλων Αιγάλεω, μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου και Αχαρναϊκό, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους αμυντικούς τα τελευταία δυο χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των “μπλε”:

“Ο Μιχάλης Παπανικόλας (28/03/1993) θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Αιγάλεω για την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018. Ο υψηλόσωμος (1,88) σέντερ μπακ, διακρίθηκε τα τελευταία χρόνια για το δυναμικό παιχνίδι του, στην ομάδα της Προοδευτικής. Ειδικότερα, την περσινή σεζόν, αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο αμυντικό λίθο της ομάδας του, η οποία έφτασε ένα βήμα από τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής. Έχει αγωνιστεί στην Προοδευτική, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Εθνικό, στην ΑΕ Ιστιαίας και στον Αχαρναϊκό”.