Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ώρα προαναγγελίας στην Α’ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος)

Published

on

Η 24η αγωνιστική είναι προ των πυλών και μέσα από αυτό το κείμενο θα περιηγηθούμε στα γήπεδα της Αθήνας για να δούμε τη δράση των 16 ομάδων του πρώτου ομίλου στην Α’ΕΠΣΑ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έχουμε πέντε αγώνες το Σάββατο με ώρα έναρξης 15:30 ενώ την Κυριακή στις 11:οο τα Σούρμενα θα υποδεχτούν το Παλαιό Φάληρο και η Αγία Ελεούσα την Ηλιούπολη. Αντίθετα, στις 15:30 το Χαλάνδρι αντιμετωπίζει τον Θρίαμβο Αθηνών.

-Καματερό-Χαϊδάρι: Στο Καματερό η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται το Χαϊδάρι. Οι κυανέρυθροι ήταν η τελευταία ομάδα που νίκησε το συγκρότημα του Νίκου Κουνάδη, το οποίο παραμένει αήττητο για 14 αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά, ο Μανώλης Παπαδόπουλος θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη ως τεχνικός του Χαϊδαρίου. Το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό ενώ ο νικητής θα παραμείνει δεύτερος στη βαθμολογία.

-Εθνικός Αστέρας-Ολυμπιακός Λιοσίων: Στη Καισαριανή ο Ολυμπιακός Λιοσίων θέλει μόνο τη νίκη ώστε να συνεχίσει τη προσπάθεια του για παραμονή έχοντας όμως σημαντικές απουσίες. Στον αντίποδα, ο ιστορικός Αστέρας έχει υποβιβαστεί στη Β’Κατηγορία. Θα κοιτάξει λοιπόν να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και να είναι ανταγωνιστικός.

-Φωστήρας Ηλιούπολης-Άγ.Δημήτριος: Ωραίο παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Ηλιούπολη όπου ο τοπικός Φωστήρας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από πέντε αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά, η ”Μπάρτσα” έρχεται με φόρα μετά τις σπουδαίες νίκες επί του Χαλανδρίου και του Ηρακλείου και αναζητεί βαθμό ή βαθμούς ελπίζοντας σε μπαράζ παραμονής.

-Ηράκλειο-Πανερυθραϊκός: Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο όπου οι πρωτοπόροι υποδέχονται τους περσινούς ”νταμπλούχους”. Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες φέτος αφού διασταύρωσαν τα ξίφη τους και στο Κύπελλο. Δύο νίκες έχει κόντρα στους κόκκινους το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου που με νίκη πλησιάζει και μαθηματικά στο πρωτάθλημα.

-Όμιλος Περιστερίου-Ήφαιστος Περιστερίου: Το ντέρμπι του Περιστερίου κεντρίζει πολλά βλέμματα και είναι λογικό αφού ο Ήφαιστος δείχνει ικανός να κάνει την έκπληξη κόντρα στους ”ροσσονέρι” μετά από οκτώ αγωνιστικές χωρίς ήττα. Από την άλλη πλευρά, ο Όμιλος θέλει τη νίκη για το γόητρο αλλά και για να τερματίσει δεύτερος πίσω από το Ηράκλειο. Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου το συγκρότημα του Σάκη Σάσσαλου επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0.

-Σούρμενα-Παλαιό Φάληρο: Περνάμε στις αναμετρήσεις της Κυριακής όπου τα Σούρμενα θέλουν μόνο νίκη εντός έδρας κόντρα στους ανεβασμένους το τελευταίο διάστημα κυανέρυθρους. Η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα με νίκη πιάνει τους 35 πόντους παίρνοντας σημαντική ανάσα ενώ το συγκρότημα του Κώστα Μανταδάκη θα παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και δεν θα χαριστεί εύκολα.

-Αγία Ελεούσα-Ηλιούπολη: Στην έτερη αναμέτρηση του Κυριακάτικου πρωινού η Αγία Ελεούσα χωρίς προβλήματα και με ψυχολογία θα αντιμετωπίσει την νεανική Ηλιούπολη που θέλει νίκη για να ρεφάρει την ήττα από το Καματερό αλλά και να συνεχίσει χωρίς μπελάδες τη σεζόν.

-Χαλάνδρι-Θρίαμβος Αθηνών: Χαλάνδρι και Θρίαμβος ρίχνουν την αυλαία στην 24η αγωνιστική σε μια αναμέτρηση που θα γίνει στη φυσική έδρα του συγκροτήματος των Ρόππα-Ζυγούρη. Ο Θρίαμβος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει νίκη για να πλησιάσει τη δεύτερη θέση ενώ το Χαλάνδρι θα παίξει χωρίς άγχος και με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply