Connect with us

MAGAZINE

Ώρα για… clubbing στο 8ο Motor Festival

Published

on

H μεγαλύτερη μηχανοκίνητη παρέλαση το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου στην πίστα των Μεγάρων

Σε ό,τι πιο ανατρεπτικό θα έχει υπάρξει στο χώρο της μηχανοκίνησης εξελίσσεται το 8ο Motor Festival, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Την ώρα που συνεχίζεται ακόμη η δήλωση των συμμετοχών για το κοινό, διαδικασία που δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να τρέξει με το όχημά του στη μεγαλύτερη πίστα της Αττικής διεκδικώντας, συναγωνιζόμενος με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, τον τίτλο του «King of Roads» ή αλλιώς του «Βασιλιά των Δρόμων», οι εκπλήξεις των διοργανωτών διαδέχονται η μία την άλλη.

Βλέπετε για πρώτη φορά θα βρεθούν μαζί σε μία πίστα όλα τα Club, οι φίλοι της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου μαζί, από κλασικά μέχρι super cars!

Το βράδυ του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου στις 19:00 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα θα μπουν στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων και θα παρελάσουν όλα τα club από όλη την Ελλάδα παρέα.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δεκάδες αυτοκίνητα και μοτοσύκλετες, που θα βραβευτούν με αναμνηστικά ονομαστικά μετάλλια (με το όνομα του κάθε club) από τη διοργανώτρια εταιρεία Magic Lamp. Τα οχήματα θα μειίνουν στην πίστα των Μεγάρων δίπλα στα Pits και αμέσως μετά θα ξεκινήσει το πάρτι με πολύ καυτές παρουσίες που θα ανεβάσουν τη διάθεση και τη λίμπιντο στο 8ο Motor Festival… Djs events, Dance show, Car wash, fire show, led show, trial show, fireworks είναι ένα μόνο μέρος του μενού που θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην πίστα των Μεγάρων το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου.

Οι διοργανωτές ενημερώσουν ότι οι δηλώσεις συμμετοχής τόσο για τα Club που θα θελήσουν να πάρουν μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, αλλά και για όσους θεατές επιθυμούν μεμονωμένα να πάρουν μέρος στο φεστιβάλ τρέχοντας με το δικός τους όχημα, είναι ανοιχτές. Ήρθε η ώρα να γράψετε τη δική σας ιστορία…

Πληροφορίες για δήλωση συμμετοχών στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook (https://www.facebook.com/motorfestival.gr/).

Τo trailer του 8ου Motor Festival στα Μέγαρα