Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ώρα για μεταγραφές στον Ήφαιστο Περιστερίου

Published

on

Με πολύ καλό τέμπο συνεχίζεται ο προγραμματισμός του Ηφαίστου Περιστερίου. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ολοκληρώσει τις συζητήσεις με όλους τους παίκτες του περσινού ρόστερ και στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στην αγορά για απόκτηση παικτών. Ο Θοδωρής Τρανός επέστρεψε από την Άνδρο όπου καθοδήγησε το εφηβικό τμήμα σε άλλη μια διάκριση και θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης σύντομα. Ο νεαρός τεχνικός έχει ζητήσει απαραιτήτως την προσθήκη ενός τερματοφύλακα αλλά και ενός στόπερ.

Διατηρήθηκε ο κορμός 

Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να διατηρήσουν τον βασικό κορμό, ο οποίος πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό δεύτερο γύρο και κράτησε τον σύλλογο στην Α’ κατηγορία. Ο στόχος αυτός επετεύχθη και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα παρέμειναν οι Υψηλάντης Τζαβάρας, Γιώργος Ζαφειράτος, Νίκος Μουρκάκης, Άντι Παπαγιάννη, Γιώργος Μπότης, Ανέστης Ρωμαΐδης, Αχιλλέας Παπαευθυμίου, Βαγγέλης Παπαχρήστος και Σωτήρης Ζήκος, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από τα παιδιά που προέρχονται από το εφηβικό όπως έγινε φέτος.

Αποχωρήσεις και ερωτηματικά

Αντίθετα, παρελθόν για το συγκρότημα των δυτικών προαστίων αποτελούν οι Θάνος Κυριαζής και Ανδρέας Σταυρόπουλος. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποχώρησε για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και την Football League ενώ ο 25χρονος πορτιέρο θα μετακομίσει μόνιμα, μάλλον, για προσωπικούς λόγους στο χωριό του. Στα ερωτηματικά, η διοίκηση περιμένει τους Μέξη και Μπουρνιά να απαντήσουν στην πρόταση που τους κατατέθηκε για ανανέωση.