Connect with us

stoplekto

Ψυρόπουλος:” Έμφαση στον επιθετικό τομέα”

Published

on

Σίγουρα η καινούρια κατηγορία που θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν η ομάδα του Φωστήρα δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με την Δ’ Εθνική. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο προπονητής του Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ, Κώστας Ψυρόπουλος.

Αναλυτικά ο Καλαματιανός τεχνικός υποστήριξε:” Δημιουργούμε μια καινούρια ομάδα η οποία θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Το επίπεδο είναι διαφορετικό και αυτό μας δίνει κίνητρο. Η προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις μας αφήνει ικανοποιημένους. Ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Υπάρχει σταδιακή βελτίωση κάτι που σημαίνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο”.

Στη συνέχεια ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στον τρόπο που θα αγωνίζονται οι ”κιτρινόμαυροι” την ερχόμενη περίοδο τονίζοντας:” Θα δώσουμε έμφαση στον επιθετικό τομέα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήνουμε εκτεθειμένη την αμυντική γραμμή. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ισορροπία ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά”.

Ερωτηθείς για τα κοινά και τις διαφορές που παρουσιάζει ο Φωστήρας φέτος σε σχέση με πέρυσι ο Κώστας Ψυρόπουλος υποστήριξε:” Δεν μπορούν να συγκριθούν. Η κάθε ομάδα είναι ξεχωριστή και έχει την δική της αξία. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε και φέτος είναι να μπορέσουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τα θετικά στοιχεία”.

Σε τελευταία ερώτηση για το ποιο είναι το μυστικό που θα πρέπει να διαθέτει η κάθε η ομάδα ώστε να φτάνει στην εκπλήρωση του στόχου που θέτει, ο προπονητής του Φωστήρα υπογράμμισε: ”Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Τα αποτελέσματα είναι προϊόν αδιάκοπης δουλειάς και αφοσίωσης. Οι ομάδες χτίζονται! Το κάθε σωματείο θα πρέπει κάθε χρόνο να εκπληρώνει το στόχο τον οποίο θέτει. Εάν παρ’ όλα αυτά καταφέρει και πετύχει κάτι ακόμη μεγαλύτερο, τότε είναι ευχής έργον”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply