Connect with us

stoplekto

Χωρίς δυο οι Σαλαμινομάχοι στο ντέρμπι

Published

on

Με τον Αίαντα θα αγωνιστούν την Κυριακή εκτός έδρας οι Σαλαμινομάχοι. Ο Γιώργος Σταμπουλής εκτός από τον τραυματία Αχιλλέα Λεκάκη δεν θα έχει στη διάθεση του και τον τιμωρημένο Τόνυ Σταυράτη .

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Φασουλής δήλωσε:

«Την Κυριακή διεξάγεται το τοπικό παιχνίδι με το φίλο σωματείο του Αίαντα .Καλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας στο γήπεδο Σαλαμίνος να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μέσα σε φίλαθλα πλαίσια. »

Αναφερόμενος στα σχέδια των Σαλαμινομάχων για τη συνέχεια , ο κ. Φασουλής δήλωσε: «Οι στόχοι της ομάδας μας είναι να εξασφαλίσουμε την κατηγορία όσο γίνεται πιο γρήγορα έτσι ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στον προπονητή μας Γιώργο Σταμπουλή να προετοιμάσει την ομάδα για την επόμενη χρονιά προωθώντας ακόμα πιό πολλούς παίχτες από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας.

*Την περασμένη Κυριακή και πριν από τον αγώνα με την Προοδευτική οι Σαλαμινομάχοι τίμησαν δυο ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο του νησιού . Τον παλαίμαχο Βαγγέλη Ντάγκα και τον Θεολόγο Ραπτόπουλο που τώρα αγωνίζεται στην Προοδευτική .

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply