Connect with us

slideshow

Χολέβας: Δεν υπάρχουν περιθώρια…

Published

on

Για το θέμα της διεξαγωγής αγώνων το σαββατοκύριακο 27-28/12  ρωτήσαμε τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Κώστα Χολέβα που μας  είπε:

« Καταρχήν να πω ότι η Επιτροπή δεν αποφασίζει . Εισηγείται στο Δ.Σ. της Ένωσης που αποφασίζει. Όταν φτιάξαμε το πρόγραμμα είχαμε υπολογίσει μια εμβόλιμη αγωνιστική ώστε το πρωτάθλημα της Α’ να τελειώσει στις 19/4 γιατί ακολουθούν τα μπαράζ . Με την αναβολή των αγώνων λόγω του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού οι εμβόλιμες έγιναν δύο .Και αν δεν γίνουν αγώνες και την επόμενη εβδομάδα τότε οι εμβόλιμες θα γίνουν τρεις , χωρίς να υπολογίζουμε και το ενδεχόμενο των βουλευτικών εκλογών . Και δεν υπάρχουν κενά σε ημερομηνίες. Εδώ ψάχνουμε να βρούμε ποια Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Πειραιά. Στις 26/4 θα πρέπει να τελειώσουν και τα πρωταθλήματα των άλλων κατηγοριών ώστε να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.. Και κάτι ακόμα . Αν ρωτήσετε τα σωματεία αν θέλουν να παίξουν Τετάρτες , θα σας πουν όχι.»…

Ρωτούν κάποιοι και δικαιολογημένα μάλιστα . Γιατί  δεν έχει αγώνες αυτή την εβδομάδα για τα πρωταθλήματα Β’  και Γ’ Κατηγορίας ενώ θα μπορούσε να γίνει η διακοπή την εβδομάδα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς .Αυτό συνέβη επειδή το Σαββατοκύριακο αυτό ,δυο γήπεδα του Κερατσινίου ( Χαραυγής και Σιταποθηκών ) θα είναι «κλειστά» λόγω διεξαγωγής του τουρνουά παλαιμάχων που διοργανώνει ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας ο οποίος είχε ειδοποιήσει προ μηνός  την ΕΠΣΠ . Οπότε με δυο γήπεδα λιγότερα θα ήταν δύσκολο το έργο της Επιτροπής Πρωταθλήματος να βγάλει το πρόγραμμα…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply