Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαραυγιακός-Άρης Πετρούπολης (LIVE 1-1 τελικό )

Published

on

Το σπουδαιότερο ματς στο 2ο ομιλο θα λάβει χώρα στην Ηλιούπολη, εκεί που ο ιστορικός Χαραυγιακός υποδέχεται στις 17.00 τον φιλόδοξο Άρη Πετρούπολης.

Η ιστοσελίδα μας θα δώσει το παρών στον αγώνα όπου θα μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις και ρεπορτάζ.

Μείνετε συντονισμένοι…

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

3′ Πρώτη καλή στιγμή με τον Κασσιανό να μπαινει από δεξιά όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων και έφυγε άουτ.

Μελανο σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Φιλίππου ο οποίος ενδέχεται να διακομιστεί σε νοσοκομείο

23′ Απαντάει στις φάσεις ο Αρης.

Ο Νίκολι με ωραία πάσα βρήκε τον Θανόπουλο ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

31′ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ…

32′ ΓΚΟΛΛΛΛ Ο ΡΑΜΜΟΣ… Ο Αλέξανδρος Ράμμος με ωραία εκτέλεσει νικάει τον Τζαφάι γράφοντας το 1-0.

38 ΔΟΚΑΡΙ Ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ. Ο Τουγουντζόγλου με σουτ έξω από την περιοχή σημαδεύει το δοκάρι του Τζαφάι.

45+2 Σέντρα Θανόπουλου κεφαλιά Παπαπαναγιώτου η μπάλα άουτ

ΓΚΟΛΛΛΛ Ο ΑΡΗΣ. Ο Τζαφαι με βολε βρηκε τον Κυριαζη ο οποιος με μαγική ντρίμπλα πέρασε τους αμυντικούς του Χαραυγιακού και έκανε το 1-1.

Ο Κασσιανός ταλαιπώρησε τους αμυντικούς του Αρη ομως δεν έκανε σωστή επιλογή και το σουτ που επιχείρησε έφυγε παράλληλα άουτ.

52′ Ο Θανόπουλος με τρομερη ατομική ενέργεια έστρωσε ετοιμο γκολ στο Ζουκα όμως ο τελευταίος έκανε… τσαφ και δεν μπόρεσε να κάνει το 1-2

64 Μετά από κορνε ο Τζαφάι δεν εκτίμησε καλά την πορεία της μπάλας όμως ο Βαζούκης με ψαλίδι έστειλε τη μπάλα άουτ

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Ζυγούρης-Λουκάς Ρόππας) Βακερλής  Ευστ., Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Βακερλής Π., Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόπας, Καλλιμάνης, Νομικός (79′ Βούζας), Κουντουριώτης (83′ Φερεντίνος)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Τζαφάι, Λάππα, Φιλίππου (6′ λ.τρ. Παναγιωτίδης), Παπαπαναγιώτου, Λάλα, Νίκολι (66′ Γαλανόπουλος), Κυριαζής (77′ λ.τρ. Ζουζουλης)), Μακρίδης, Ζούκας, Θανόπουλος, Τσάτσα (61′ Ζήκος).