Connect with us

Uncategorized

Φωστήρας: Υπέγραψε ο Μιχαήλ – Ισοπαλία με Καλλιθέα..

Published

on

Ο Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ στο πλαίσιο της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Μιχαήλ ως ελεύθερη μεταγραφή. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι επιθετικός και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ιωνικού στον 9ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Επιπλέον έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αχαρναϊκό, Κεραυνό Κερατέας, Ελλάδα Σύρου, Θήβα, Βύζαντα Μεγάρων, Ζάκυνθο, Καστοριά, Σαρωνικό και Ήφαιστο Περιστερίου. Ο νεαρός φορ αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην ιστορική ομάδα του Ταύρου, καθώς το τεχνικό επιτελείο πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του.

Ισοπαλία με την Καλλιθέα

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ με την Καλλιθέα (σωματείο που συμμετέχει στην football league) σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης». Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, καθώς δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 45’ χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ατματζίδη. Η απάντηση των ”κιτρινόμαυρων” ήρθε στο 75’ με τον Γιάννη Κούτρο, ο οποίος βρίσκεται σε…. δαιμονιώδη φόρμα το τελευταίο διάστημα, να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Για την ιστορία ο Κώστας Ψυρόπουλος παρέταξε τον «Φονέα» με την εξής ενδεκάδα: Αρχοντάκης Μπιλίτσης Πεταυράκης Νικολόπουλος Παραράς, Τασουλής, Μπούμπας, Στάμος Βαβάτσικος, Κάμπας, Φωστέρης. Στο β’ μέρος χρησιμοποιήθηκαν οι: Κόπελας, Τσώνης, Καλέργης, Παντελής, Κούτρος, Ζαχαρόπουλος, Μπούκουρης, Μιχαήλ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply