Connect with us

slideshow

Φαληρικός – ΑΕ Νίκαια 0-4

Published

on

Επιβλητική η ΑΕ Νίκαια ξεκίνησε φουριόζικα το πρωτάθλημα και σάρωσε με 4-0 τον Φαληρικό .

Το γειτονικό ντέρμπι είχε αρκετή δύναμη και πάθος ενώ στιγματίστηκε από επεισόδια και τρεις αποβολές .

Οι νικητές άνοιξαν το γκολ στο 11’ με τον Χρίστο σε μια φάση όπου υπήρξε αμφισβήτηση από τους αντιπάλους τους οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν τηρήθηκε το φερ πλέι.

Στην επανάληψη  ο Λαδένογλου με τρία προσωπικά τέρματα ( 50’,71’,82’)  έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της  ΑΕ Νίκαιας ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο τελικό 4-0 .

Στο 78’ μετά από ένα διαπληκτισμό  που είχαν,  ο διαιτητής Τσαμούρης απέβαλε τον Γιουβανέλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον Σταυράκογλου Ε. που εξύβρισε και απείλησε τον πρώτο.

Στη συνέχεια αποβλήθηκε ένας ακόμα παίκτης της Νίκαιας ο Φίπε που σύμφωνα με το Φ.Α.  αποκάλεσε « νούμερο» τον διαιτητή.

Όπως γράφει ο τελευταίος στο Φ.Α. μετά τη λήξη και κατευθυνόμενος προ τα αποδυτήρια, φίλαθλος χωρίς διακριτικά τον κλώτσησε στο πόδι. Οι παράγοντες των δυο συλλόγων πάντως προστάτεψαν το διαιτητικό τρίο και στο τέλος όλοι έφυγαν ήρεμα και χωρίς πρόβλημα….

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Σταυράκογλου Α, Καραμάνογλου, Λαδικός, Μεγαλοοικονόμου , Κιουράνης, Κουρούνης ,  Μαλλιαρός( 46’ Φραγκάκος) , Κουτσουναμέντος( 60’ Μπάλα), Σταυράκογλου Ε., Αθανασίου ( 75’ Φραγκόπουλος Μ.) Μπαρλής .

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Μακρής, Σπήλιος, Φίπε, Βουρνάζος, Σαμλίδης, Λαδένογλου( 83’ Παπαδόπουλος) , Μιχαήλ( 70’ Καλογήρου) Γιουβανέλης, Χρίστο, Ερρίκος, Αθανασόπουλος ( 67’ Κοξαράκης )

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply