Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Υποστολή σημαίας στο Χαλάνδρι-Τέλος ο Καρακάσης, “διαζύγιο” και με Τζώρτζη

Published

on

Δυο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν εκ των κορυφαίων για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έλυσαν τη συνεργασια τους με την Α.Ε. Χαλανδρίου. Ο λόγος για τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Καρακάση που την περσινή χρονιά μάλιστα σήκωσε στοον ουρανό της Ριζούπολης το Κυπελλο ΕΠΣΑ φορώντας το περιβραχιόνιο των ‘πρασίνων’, με τον έμπειρο στόπερ να αποτελεί παρελθόν μετά από τέσσερα χρόνια. Ο ίδιος μάλιστα στη δήλωση του μετά το ‘διαζύγιο’ υπογράμμισε: Μετά από τέσσερα χρόνια στην ΑΕ Χαλανδρίου δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα μου και τις εμπειρίες μου που έχω και απέκτησα από αυτήν την ομάδα…. Γι αυτό μετά τη λύση της συνεργασίας μου με την ομαδα θα της ευχηθώ να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί στην συνέχεια της… Ευχαριστώ όλο το κόσμο που συνεργάστηκα μαζί τους και πάνω απ όλα τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να κερδίσω σημαντικά πράγματα μαζί τους αυτά τα χρόνια… Καλή συνέχεια λοιπόν ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ…

Ο έτερος παίκτης που αποτελεί παρελθόν είναι ο Γιάννης Τζώρτζης με τον ακραιο άσο να έχει αποκτηθεί από τον Ηλυσιακό. Ο ίδιος μάλιστα μέσω τοποθέτησης του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης υπογράμμισε:

Μετά απο μια σεζόν ολοκληρώνεται η συνεργασία μου με την ομάδα της ΑΕ Χαλανδρίου..Ένα διάστημα στο οποίο εκανα μόνο φίλους!Θελω να ευχαριστήσω την διοίκηση,το τεχνικό τιμ και τους συμπαιχτες μου για την συνεργασία..Καλη συνέχεια σε όλους!