Connect with us

Uncategorized

Τριγλία Ραφήνας: Ο… killer Ταμπάκης είπε το ”ναι”

Published

on

Η επιστροφή της στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από συνεχή παρουσία σε Δ’ και Γ’ Εθνική σκόρπισε την απογοήτευση στις τάξεις του συλλόγου.
Παρ’ όλα αυτα η Τριγλία Ραφήνας θα επιδιώξει να κάνει το come back, προκειμένου να επιστρέψει στη φυσικής θέση. Η διοίκηση του συλλόγου καθημερινά κάνει τιτάνιο αγώνα ώστε να ενσωματώσει στην ομάδα παίκτες ευγνωσμένης αξίας που θα κάνουν τη διαφορά.
Η αρχή έγινε με τους Μουστόγιαννή και Δάρρα για να έρθει η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι.
Παρ’ όλα αυτά, το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβόυ δεν έμεινε εκεί αφού πριν από λίγη ώρα ήρθε σε συμφωνία με έναν ικανότατο επιθετικό που αναμένεται να φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με πολλά γκολ βάση της ικανότητας και της εμπειρίας του.
Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες της διοίκησης στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Βασίλης Ταμπάκης.
Ο 31χρονος άσος που έχει θητεύσει κατά το παρελθόν μόνο σε επίπεδο επαγγελματικό για το πρωτάθλημα της Football League αναμένεται να αποτελέσει λίρα εκατό, με την προσθήκη αυτή να αποτελεί τη μεταγραφή του καλοκαιριού κατά γενική ομολογία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.
Ο ικανότατος επιθετικός έχει θητεύσει σε Φωκικό, Ηλιούπολη, Κόρινθο, Κηφισιά, ΑΟ Γλυφάδας, Αχαρναϊκό, Καλλιθέα και Πανελευσινιακό και αυτό δείχνει ότι θα προσφέρει λύσεις σημαντικές στο τεχνικό επιτελείο αλλά και στην ομάδα.
Μάλιστα, σε Καλλιθέα και Φωκικό φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.