Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρίποντο για την Σάντα, φωνές στον Άγιο Ιερόθεο

Published

on

Ο Άγιος Ιερόθεος γιόρτασε τα 60α του γενέθλια στο τελευταίο του παιχνίδι για την φετινή σεζόν, όμως η Αγία Παρασκευή χάλασε το γιορτινό κλίμα επικρατώντας στο Περιστέρι 2-0 με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Βουλωμένο. Ο μεσοεπιθετικός της ”Σάντα” άνοιξε το σκορ στο 14′ με σουτ εντός περιοχής έπειτα από κόρνερ του Αλευρή. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά η κατάσταση έγινε δυσκολότερη για αυτούς λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας στον Βαγγέλη για μαρκάρισμα στον Βιλαντώνη στο 28′ ενώ στο 34′ αποβλήθηκε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Μάριος Τζώρτζης για διαμαρτυρία. Στο 39′ οι μελανόλευκοι καθάρισαν το παιχνίδι όταν ο Σταματέας βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Βουλωμένο και αυτός με ένα συρτό σουτ εκτέλεσε στη γωνία του Μυλωνά για το τελικό 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Έτσι, η ομάδα των Δράμπαλη-Πασά παρέμεινε τέταρτη με 60 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες θα ολοκληρώνουν την σεζόν πέμπτοι με 57 βαθμούς (νίκη στα χαρτιά με Ακάδημο την τελευταία αγωνιστική).

Φωνάζουν στον ”Άγιο”. 

Η διαιτησία των Περράκη, Μπαμπά και Δεληθοδωρή άφησε τρομερά παραπονεμένους τους γηπεδούχους. Αρχικά θεωρούν υπερβολική την κόκκινη κάρτα στον Βαγγέλη στο 28′ ενώ φωνάζουν για δύο πέναλτι στον Πανούση. Στο 37′ ο νεαρός επιθετικός πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα του Λάσκαρη, ενώ στο 49′ ο ίδιος παίκτης ανατρέπεται από τον Κουστουμπέκη. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δείξει την άσπρη βούλα στο 49′ αλλά έμεινε ασυγκίνητος και έδειξε κίτρινη κάρτα στον Άγγελο Πανούση για θέατρο.

Άγ.Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός): Μυλωνάς, Κόρδας (46′ Κουμπούλης), Κολλιάκος (46′ Νιζάμης), Βατίστας, Βαγγέλης, Χατζηπαναγιώτης, Γεωργίου, Μπιρμπίλι, Κρεμμύδας (46′ Μπερτσιάς), Κακλαμάνος, Πανούσης.

Αγ.Παρασκευή (Κ.Δράμπαλης-Ά.Πασάς): Δράμπαλης, Κωνσταντίνου Ι., Αλευρής, Σταματέας, Κουστουμπέκης, Τσώνης, Βιλαντώνης (72′ Τσοχαντάρης), Λάσκαρης, Βουλωμένος, Πασάς (81′ Κεγιαδάκης Ν.), Νταουτάι (72′ λ.τρ. Νάτσης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply