Connect with us

MAGAZINE

Το 8ο Motor Festival ήταν μια μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης  

Published

on

Η υπόσχεση έγινε πράξη. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, το επίκεντρο της μηχανοκίνησης, πραγματοποιήθηκε το ομορφότερο και αρτιότερο Motor Festival.

Το 8ο κατά σειρά ήταν και το καλύτερο, αφού τα είχε όλα! Αφενός εγκαινιάστηκαν τρεις νέες κατηγορίες – γιορτή για τη μηχανοκίνηση – το «Your Story» και το «Road King», οι οποίες «αγκαλιάστηκαν» από τους συμμετέχοντες ερασιτέχνες οδηγούς και τους θεατές, όπως και η παρέλαση των «Club», κάποιων εκ των μεγαλύτερων στον ελλαδικό χώρο.

Παράλληλα τα show που προσέφεραν οι επαγγελματίες οδηγοί και οι εκθέτες ήταν άκρως εντυπωσιακά ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στην πίστα των Μεγάρων το περασμένο Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου, για να απολαύσουν το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης.

Track day, επιδείξεις δεξιοτεχνίας, σεμινάρια free style motocross – mini gp και show – trial show από τους κορυφαίους επαγγελματίες οδηγούς, regularity κλασικών αυτοκινήτων, Hellenic Time Trial Challenge, Prom Racing Team, Kart Show, Formula 3, σεμινάρια οδήγησης για μικρούς και μεγάλους, fire show, Djs events, Dance show είναι μερικές, μόνο, από τις λέξεις που περιγράφουν συνοπτικά τα όσα εντυπωσιακά συνέβησαν στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς μετά το τέλος του 8ου Motor Festival δήλωσε: «Περήφανα τελείωσε το 8ο Motor Festival. Η πιο όμορφη παρουσία-έκθεση-διοργάνωση που έχουμε ολοκληρώσει ως σήμερα. Μια γιορτή στο επίκεντρο της μηχανοκίνησης στη πίστα των Μεγάρων! Καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας ένα Motor Festival κόντρα σε όλους και σε όλα σε μια εποχή πολύ δύσκολη και να προσφέρουμε για άλλη μια φορά απλόχερα όλη μας την αγάπη για να γίνουν τα μέγιστα δυνατά για την προβολή του χώρου. Αισθανόμαστε περήφανοι και απόλυτα ικανοποιημένοι διοργανωτικά για το 8ο Motor Festivalκαι υποσχόμαστε στον κόσμο αλλά και στους οδηγούς ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια».

Επόμενος σταθμός τα Γιάννενα για το 9ο Motor Festival

Το φετινό… ταξίδι του Motor Festival θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Γιάννενα. Το 9ο Motor Festival – τέταρτος σταθμός για φέτος, μετά τη Λάρισα, το ΟΑΚΑ και τα Μέγαρα –  θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Πανηπειρωτικό στάδιο της πόλης των Ιωαννίνων σε συνεργασία της διοργανώτριας εταιρείας Magic Lamp και της Περιφέρειας Ηπείρου με κύριους υποστηρικτές τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Αθλητικό Όμιλο Πήγασο Κυψέλης. Οι διοργανωτές δίνουν υπόσχεση για μία νέα σπουδαία γιορτή, που θα αφήσει εκ νέου το στίγμα της στο χώρο της μηχανοκίνησης!