Connect with us

MAGAZINE

Το πρόγραμμα «φωτιά» του 8ου Motor Festival των Μεγάρων, που ξεκινά 2 Σεπτεμβρίου

Published

on

Η ώρα για το πιο ανατρεπτικό event στο χώρο της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα έφτασε. Το 8ο MotorFestival ανοίγει αύριο 2 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί τις πύλες του για το κοινό στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων με μια υπόσχεση: Να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη και να… κόψει την ανάσα!

Το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στη χώρα μας έχει ήδη στηθεί και το προσεχές διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου στα Μέγαρα θα είναι καυτό, αφού εγγυώνται για αυτό οι κορυφαίοι Έλληνες επαγγελματίες οδηγοί αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, τα κορυφαία clubs του χώρου και μα σειρά από καινοτόμες παρουσίες και ενότητες που καθιστούν το 8ο Motor Festival ως τη μεγαλύτερη  γιορτή στο χώρο της μηχανοκίνησης.

Όλο το προηγούμενο διάστημα παρουσιάσαμε αναλυτικά τα όσα μαγικά θα ζήσουν όσοι βρεθούν στο αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων αύριο 2 και μεθαύριο 3 Σεπτεμβρίου. Ήρθε η ώρα τώρα να το κάνουμε και συνοπτικά.

Το πρόγραμμα – «φωτιά» του 8ου Motor Festival είναι:

Ωρες κοινού, Σάββατο 2/9 10:00 -22:00 Κυριακή 3/9 9:00 – 21:00, είσοδος 5€

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

10:00-16:30 MFyourStory (η καινοτόμος κατηγορία του 8ου Motor Festival στην οποία οι τολμηροί συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν τον τίτλο «Road King»)

14:00 Καλλιστεία Αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας (και Κυριακή απόγευμα βράβευση του πιο δημοφιλούς εκθέτη)

19:00 Παρέλαση των Clubs- Opel Club GR, Seat Leon Group, Vivio Club Gr

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

09:00 Regularity της Micro Car

11:00-12:00 και 16:00-17:00 MFyourStory

11:45 Δεξιοτεχνία της Start Line

19:00 Παρέλαση των Clubs – Skoda Club Πελοποννήσου, BMW Kings Club

Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

Νώντας Λογοθέτης – Σεμινάριο freestyle motocross και show

Λευτέρης Πίππος – Σεμινάριο mini GP και Trial Show

17:00 Η αγωνιστική ομάδα καρτ PRT Motorsport

Το HTTC (Hellenic Time Trial Challenge)

Ατελείωτα shows

Επίσης με βάση το πρόγραμμα όλη τη μέρα του Σαββάτου και της Κυριακής οι εκθέτες θα κάνουν DriftShows εκτός των ωρών που θα υπάρχουν τα kart, οι μοτοσυκλέτες και αργά το απόγευμα τα CLUB αυτοκινήτων. Πριν και μετά θα υπάρχει θέαμα και show χωρίς διάλειμμα με… κερασάκι στην τούρτα βεγγαλικά, φωτιές, χορεύτριες, Djs events, Dance Shows, led show!

Το 8ο Motor Festival έχει δώσει την υπόσχεση. Όσοι βρεθούν στο αυτοκινοτοδρόμιο των Μεγάρων το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου θα παρακολουθήσουν ό,τι πιο ανατρεπτικό θα έχει υπάρξει στο χώρο της μηχανοκίνησης στον ελλαδικό χώρο. Ήρθε η ώρα να καταλάβετε στην πράξη ότι οι διοργανωτές το εννοούν! Πληροφορίες στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook  (https://www.facebook.com/motorfestival.gr/)