Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το πρωτάθλημα στο ‘Σίτι’

Published

on

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για το Αιγάλεω αφού κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ μένοντας στο 1-1 με τον το Άγιαξ Ταύρου

Μπροστά σε 800 και πλέον Αιγαλεώτες που έδωσαν το παρών στο γήπεδο ‘ΤΑΥΡΟΥ Β’, το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα με τέρμα του πρώτου σκόρερ του ομίλου, Δημήτρη Βέρμπη πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα έχοντας την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με το μέρος του.

Οι γηπεδούχοι μπηκαν δυνατά και απείλησαν με τα σουτ των Τζανέτου και Κοντιζά για να γίνει το 1-0 στο 29′ με ωραίο σουτ του πρώτου σκόρερ του ‘Σίτι’. Στο 31′ ο Τζανέτος άλλαξε τη μπάλα με το Βέρμπη και σούταρε όμως το σουτ του τελευαίου πέρασε μόλις άουτ. Στη συνέχεια ο Σπανός γύρισε τη μπάλα όμως ο Βέρμπης δεν πρόλαβε να τη σπρώξει στα δίχτυα με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 48′ ο Σπανός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μπήκε μέσα στην περιοχή όμως σούταρε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Τζανέτου στο 58.

Στο 72 έγινε το 1-1 όταν ο Τζαφεράκος άθελα του και μετά από κακό δίωξιμο έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Κούρτι ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στπ 76′ λίγο έλειψε να γίνει το 2-1 αφού το φάουλ του Ερμάλ κατέληξε στο δοκάρι του Γιώρα. Στη συνέχεια το Αιγάλεω είχε μια σημαντική φάση για να πάρει το προβάδισμα όμως στο 90′ το σουτ του Σπανού κατέληξε στα χέρια του Κορδά.

Από την άλλη ο Άγιαξ Ταύρου αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την κατηγορία, παίζοντας παθιασμένα κυρίως στο β’ μέρος παρότι δεν είχε κάποιο κίνητρο.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Φώτης Ζησακης) Κορδάς, Κούρτι, Ανδρέου, Γεωργακόπουλος, Καντέλι, Σιώζος (86′ Αποστολόπουλος), Ερμάλ, Σκόρδος (63′ Νταλίπι), Βαζλαματζής (54′ Τσακάλη), Σερδενές, Παληγεώργος.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Γιώρας, Παπουτσής, Κολοβός, Παπαθανασίου, Τζανέτος (61′ Στάμος), Τζαφεράκος, Κοντιζάς, Κωτσερίδης, Βέρμπης (81′ λ.τρ. Λίτσης), Σπανός, Τουλουβασίλης (54′ Τσαρκάνι).