Connect with us

8ος Όμιλος

Το ντεμαράζ του Ιερόθεου έπιασε τόπο αφού με τη νίκη 2-0 επί του Αιγάλεω, η ομάδα του Περιστερίου παρέμεινε στην κατηγορία

Published

on

Παρότι βρέθηκε από τις πρώτες αγωνιστικές σε δύσκολη θέση, ο Άγιος Ιερόθεος με μεγάλη θέληση κατάφερε να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία κάνοντας ένα δυναμικό ντεμαράζ.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων με δυο γκολ του ηγέτη Μάριου Αργυρίου στο 10′ και στο 30′ με πέναλτι πήρε τη νίκη απέναντι στο Αιγάλεω με 2-0, πανηγυρίζοντας την παραμονή.

Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν περισσότερη θέληση για τη νίκη και την πήραν με τους κόπους της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των παικτών να δικαιώνονται. Στο 45′ δοκάρι για το Αιγάλεω είχε ο Μάρτινς.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Ρουμπής, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης (80′ Ρόπας), Μαντζώρος, Τσατσαρής, Μαρτίνος, Κασάπης, Σιμιτσής (90′ Γκουτσούλας), Κράσι (70′ Λέσι), Αργυρίου, Τσαρκάνι (87′ Νιζάμης).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Κατσούλης, Κοντιζάς, Σταύρου, Πατσατζόγλου, Δάρρας, Γούλας (75′ Παπουτσής), Καμινιωτης (60′ Δουκάκης), Ροτζέριο, Γεμιστός (68′ Τουλουβασίλης), Ψυχογιός (81′ Παπασάββας), Βέρμπης.