Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το νέο Δ.Σ. του Γ.Σ. Ηλιούπολης-Ανανέωσαν Θάνος-Τερλελής

Published

on

Γνωστοποιήθηκαν τα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Ηλιούπολης για τη σεζόν 2016-2017. Στον προεδρικό θώκο θα παραμείνει ο ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας, Νίκος Καρύδης, ενώ τα υπόλοιπα μέλη που θα τον πλαισιώσουν είναι τα εξής: Άρης Στεφανής, Σιοτούλη Κώστας, Αρβανίτης Κώστας, Χουχουλής Νίκος, Γεράρδης Θοδωρής, Κουκιάς Βασίλης, Κοντογιάννης Γιώργος, Αδάμης Κώστας, Καλύβας Θέμης.

Τις επόμενες ημέρες θα οριστούν και οι αρμοδιότητες του καθένα ενώ μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου, έγινε γνωστό ότι τη φανέλα με τον ‘Ηλιο’ στο στήθος θα εξακολουθούν να φορούν και την επόμενη χρονιά ο ακραίος αμυντικός, Γρηγόρης Θάνος, που πέρυσι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του συλλόγου αλλά και ο κεντρικός αμυντικός, Όθωνας Τερλελής, ο οποίος αποκτήθηκε το Γενάρη από το Παλαιό Φάληρο και κατάφερε με την ηγετική του παρουσία να βοηθήσει ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ιστορικής ομάδας.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού προκειμένου να μπει άμεσα σε ισχύ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.