Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το “μπαμ” του καλοκαιριού ο Νεοπεντελικός

Published

on

Τίναξε την μπάνκα ο πρόεδρος του Νεοπεντελικού Γιώργος Τσεβάς,ερχόμενος σε συμφωνία με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό Μάκη Σγαντσό,κάνοντας κυριολεκτικά το μπαμ του καλοκαιριού μέχρι στιγμής στην Γ ΕΠΣΑ.
Χαρακτηριστικό είναι πως στην μέχρι τωρα καριέρα του έχει πανηγυρήσει 5 ανόδους με 5 διαφορετικές ομάδες.
Εχει αγωνιστεί στον Ηλυσιακο(93-99),Αγίο Θωμά(99-03),Πετράλωνα(03-05),Πανιώνιος Καισαριανής(05-07),Πέρα Κλουμπ(07-08),Χολαργό(08-11),Γκυζιακός(11-12),Χολαργός(12-14)και πέρσι αγωνίστηκε στην Αγία Ελεούσα μέχρι τον Ιανουάριο και μετά στον Πανιώνιο Καισαριανής οδηγώντας τους μάλιστα στα μπαράζ ανόδου,όπου ηττήθηκαν  από την Πέρα Κλουμπ.
Αξιοσημείωτο είναι πως παρ’όλο που είναι επιτελικός χαφ  στην όλη καριέρα του έχει κάθε χρόνο πάνω από 12 γκολ,καθιστώντας τον περιζήτητο στην Αθήνα. Όμως με συντονισμένες κινήσεις του Προέδρου Γιώργου Τσεβά, ο ποδοσφαιριστής πείστηκε από το όλο πλάνο του συλλόγου,και υπέγραψε αφήνοντας κυριολεκτικά στα κρύα του λουτρού τις επίδοξες ομάδες που τον πολιόρκησαν. Ο Σγαντσός είναι η έβδομη μεταγραφή του Νεοπεντελικού και ο προπονητής Δημήτρης Ράπτης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση μετά την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply