Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Το Κερατσίνι ευχαριστεί

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΠΟ Κερατσίνι  εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας Α.Π.Ο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ , πολυνίκης του θεσμού κυπέλου ερασιτεχνικών σωματείων Πειραιά, το Διοικητικό της συμβούλιο μα και ο Κερατσινιώτικος λαός γενικότερα , έχουν αποδείξει ότι από νικηφόρους αγώνες και γλέντια γνωρίζουν καλά.

Το ίδιο κάναμε και στον τελικό κυπέλου της ΕΠΣΠ  με τον Αετό Κορυδαλλού . Αγωνιστήκαμε , νικήσαμε και κατακτήσαμε το κύπελλο για 5η φορά στην ιστορία μας και το γλεντήσαμε δεόντως μέχρι το πρωί.

Καλύτερα από όλα όμως γνωρίζουμε να τιμούμε φίλους και αντιπάλους,  να αποδίδουμε την ευγνωμοσύνη μας και τις ευχαριστίες μας εκεί που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει.

Τιμούμε λοιπόν την ομάδα του Αετού Κορυδαλλού για το αξιόμαχον πνεύμα, το φίλαθλον ιδεώδες, την πίστη και την αφοσίωση παικτών και παραγόντων  για κοινωνική προσφορά στην πόλη του Κορυδαλλού  .

Ευγνωμονούμε αυτούς που ίδρυσαν το «Θρύλο των γηπέδων» , τον Ολυμπιακό Πειραιά και όσους διαχρονικά βοήθησαν να φθάσει έως εδώ.

Ευχαριστούμε τον σημερινό Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη για την αμελλητί παραχώρηση του σταδίου «Καραϊσκάκη» για την διεξαγωγή του τελικού, την ικανοποίηση του αιτήματος και των δύο ομάδων για αλλαγή της ώρας διεξαγωγής της αναμέτρησης , κάτι που εν πολύς έκρινε την επιτυχία της εκδήλωσης δίνοντας τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν πάνω από 4.000 φίλαθλοι.

Στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΣΠ κ. Γιώργου Ανατολάκη και του προέδρου της επιτροπής διεξαγωγής πρωταθλήματος και κυπέλλου κ. Κώστα Χολέβα  , ευχαριστούμε όλα τα όργανα , τα μέλη και τις δομές της ΕΠΣΠ που εργάστηκαν επιτυχώς για την άρτια οργάνωση του θεσμού του κυπέλλου και την διεξαγωγή του χθεσινοβραδινού τελικού. Απέδειξαν έτσι στους 4,000 φιλοξενούμενούς της ότι κανείς τους δεν είναι τυχαία σε αυτήν την θέση.

Τέλος, ευχαριστούμε το διαιτητή του τελικού Ηλία Σπάθα και τους βοηθούς του που με την ευθυκρισία τους συνεισέφεραν στην απολύτως επιτυχημένη διεξαγωγή του τελικού.»

.