Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τι έγινε στο τουρνουά παλαιμάχων του Πειραιά (12η αγωνιστική)

Published

on

Με τους αγώνες της 12ης ημέρας, συνεχίστηκε το τουρνουά των παλαιμάχων του Πειραιά. Αναλυτικά είχαμε τα παρακάτω αγωνιστικά γεγονότα.

* ΙΩΝΙΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-5

Καλπάζει ασυγκράτητος και αήττητος ο Ατρόμητος Αθηνών στο τουρνουά που πλησιάζει προς το τέλος του. Κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση 5-1 τον Ιωνικό μέσα στην έδρα του. Σκόρερ για τους νικητές οι .Καρυώτης και Δεσποτόπουλος με 2 γκολ . Το 5ο πέτυχε ο Φίλιππας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Βαρλάμος ( Κοκονέτσης), Σκορδαλιός, Λέκκας, Ζακουμίδης, Ξυλογιάννης, Γωργάκης, Καρυώτης, Κ. Μισαηλίδης, Δεσποτόπουλος, Φίλιππας, Ελευθεράκος, Τσιλάβης, Γ. Μισαηλίδης, Μανωλίτσης, Μαχαίρας, Μαρίνου, Λαζάρου, Ηλιόπουλος,

* ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. – ΒΥΖΑΣ 2-2

Σε αμφίρροπη αναμέτρηση ο Ηρακλής Νικαίας και ο Βύζας Μεγάρων , αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Για τον Χέρκουλες σκόρερ ήταν ο Πηλίδης με τον Πασιόπουλο και για την ομάδα των Μεγάρων ο Βαλσαμάκης με τον Καλατζή.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κούβαρης, Σαμπάνης, Στεφίκος, Κοντός, Σιαμέτης, Θωμόγλου, Πηλίδης, Πασσιόπουλος, Πιτεράς, Τσαμπάκης, Χατζηαλέξης, Φλέρης, Κεκές, Μαυροειδάκος, Τσίρμπας.

ΒΥΖΑΣ: Βούλγαρης, Κόκκαλης, Φουρναράκης, Κάμπαξης, Πανταζής, Κουκούδης, Καλατζής, Βασίλαινας, Σιδέρης, Βαλσαμάκης, Κάρμαν, Πετρόπουλος.

* ΔΟΞΑ Π. – ΑΙΓΑΛΕΩ 2-3

Εξαιρετικός αγώνας που τα είχε όλα. Τελικά το Αιγάλεω δάμασε με 3-2 την ισάξιά του Δόξα Πειραιά. Χάρις στα γκολ που σημείωσαν οι Παπαϊωάννου 2 και Βαζιουράκης. Για την Δόξα σκόρερ ήταν ο Ταραλίδης και ο Φωκιανός.

ΔΟΞΑ: Ζώρζος, Σταυρομήτρος, Ναϊδης, Μίχας, Μπάϊκας, Αλ. Μουτάφης, Τσουκαλάς, Φωκιανός, Παλαιολόγος, Μήτσου, Γκαμάνης, Κουρής, Λαζάρου, Κάππος, Αλαμανής, Ταραλίδης, Χ. Μουτάφης.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Λαλιώτης, Βασιλειάδης, Πρέχας, Συνοδινός, Καραλής, Κατσικογιάννης, Βαζιουράκης, Δαμουράς, Κολοκοτρώνης, Τσιαμπουρής, Παπαϊωάννου, Ζώτος, Παπαδάκης, Τοπάλης, Φίλιππας.

* ΑΙΑΣ ΣΑΛ. – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 3-1

Σαφώς καλύτερος ο Αίαντας Σαλαμίνας κέρδισε με 3-1 την Νέα Πέραμο χάρις στα γκολ που πέτυχαν ο Κούκης, ο Ραπατζίκος και ο Μαγιάτης. Για την συμπαθέστατη ομάδα της Νέας Περάμου σκόρερ ήταν ο Γραμματικός με πέναλτι.

ΑΙΑΣ: Βάρκας, Αγριανίτης, Γκιώκας, Παπαμιχαήλ, Κόγιος, Κούκης, Σούρσος, Μιχαλάκης, Ραπατζίκος, Βιρβίλης, Μαγιάτης Μπασαριάς, Λιάτος.

Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ: Κατσιώνης, Ασημόπουλος, Σουγιουλτζής, Τσαούσης, Μπαρκονίκος, Βαλαβάνης, Γραμματικός, Γρίβας, Πετρόπουλος, Φαχουρίδης, ( Κριάδας, Μπαμπάνης, Τσιβλέρης).

* ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 4-2

Δυνατό παιχνίδι με 6 γκολ και νίκη του Πανελευσινιακού σε βάρος της Δραπετσώνας με 4-2. Σκόρερ αναδείχτηκαν για την ομάδα της Ελευσίνος ο Τσολάκης 2 και οι Αθανασίου, Στεφανίδης. Τα γκολ της Δραπετσώνας σημείωσαν οι Κ. Μπαζίνας και Ζαχαριάδης.

ΠΑΝΕΛ/ΚΟΣ: Ζέλιος, Μπακαλούμης, Τυρλής, Καλιτζάκης, Λινάρδος, Αθανασίου, Ρόκκας, Τσολάκης, Κατσαρέλιας, Κατσάφαρος, Στεφανίδης, Τσατσαρώνης, Αδάμ, Χαραλαμπίδης, Δούβρης, Καραγιάννης.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Γαβρίλης, Σκαμάγκας, Πολυχρονιάδης, Μπαζίνας Β&Κ, Αυγετίδης, Παπαγεωργίου, Φωτιάδης, Ζαχαριάδης, Λιανός, Σαρρής, Σκλάβος, Τουλγέρογλου, Μεταξωτός.

* ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 0-5

Φωτιά και ατσάλι ήταν η ομάδα παλαιμάχων της Προοδευτικής που σάρωσε με 5-0 τον Αργοναύτη οι παίκτες του οποίου βρέθηκαν σε όχι καλή ημέρα. Ιδιαίτερα οι αμυντικοί. Από την πλευρά της Κορυδαλλιώτικης ομάδας ο Ξανθόπουλος με χατ τρικ έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Σκόρερ χρίστηκαν ακόμη ο Φουράκης και ο Αταγιάν.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαχατούρας, Ιωαννίδης, Σάββας, Βιδάλης, Χατζηαθανασίου, Τζιαμαλής, Φουράκης, Αταγιάν, Ξανθόπουλος, Κούκης, Χόρτσας.

* Την Τετάρτη το Μοσχάτο κέρδισε με 3-1 το Κερατσίνι. Σκόρερ ο Μανώλης, ο Καρουσάκης, και ο Μανδαλάς. Για το Κερατσίνι ο Γεωργούσης.

 

***Η πίτα του Περαμαϊκού

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα παλαιμάχων του Περαμαϊκού σε όμορφη γιορτή έκοψε την πίτα της παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, παραγόντων ενώ από την ένωση συνδέσμων παλαιμάχων Πειραιώς παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Νίκος Σιδηρόπουλος( επέστρεψε από το εξωτερικό) και οι στενοί του συνεργάτες κ.κ. Κωνσταντινίδης, Τσίρμπας, Γιαννέλης και βέβαια ο οικοδεσπότης Σταύρος Μπάκας.

 Γράφει ο Χ.Παϊπέτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply