Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Την “πλήρωσε” ο ρέφερι Τραιφόρος

Published

on

ποινές αξιωματούχων

Οι αποφάσεις της Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών – Εκδικάστηκε η ένσταση του Ίκαρου ( για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή σε αγώνα Παιδικού Πρωταθλήματος)  και η πειθαρχική επιτροπή εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

Θέμα:« Εκδίκαση  ενστάσεων του σωματείου Α.Ε.ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κατά  του κύρους του αγώνα της Ημιτελικής Φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – Α.Ε. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ που διεξήχθη   την 4/4/2015 στο   Γήπεδο Ρέντη»

 

Μετά από σχετική έρευνα και έλεγχο που έκανε η Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στο Φ.Α. του αγώνα Παιδικού Πρωταθλήματος ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Α.Ε.ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στις 04/04/2015 τις υποβληθείσες ενστάσεις του σωματείου Α.Ε.ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,  του επιπλέον υπομνήματος  του ιδίου σωματείου που υποβλήθηκε στην  γραμματεία της ΕΠΣΠ, αλλά και των διευκρινήσεων που κλήθηκε να δώσει  ο διαιτητής του εν λόγω αγώνα κ. Τραιφόρος Αντώνιος  κι επειδή οι ισχυρισμοί και οι αιτιάσεις του σωματείου Α.Ε.ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ που προβάλλονται στις παρούσες  ενστάσεις τυγχάνουν ως αβάσιμοι.

Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών της κατόπιν εισήγησης της Πειθαρχικής Επιτροπής  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, ομόφωνα αποφασίζει:

1.  Απορρίπτει σαν ουσιαστικά αβάσιμες τις ενστάσεις  του  σωματείου Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κατά του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ για τον μεταξύ τους αγώνα της Ημιτελικής φάσης  Παιδικού πρωταθλήματος της 4.4.2015 διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

2. Θεωρεί  υπαίτιο τον διαιτητή Τραιφόρο Αντώνιο για παράβαση  τήρησης των άρθρων 14 &15 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων  εντέλλεται την παραπομπή του στην αρμόδια Επιτροπή.

3. Εντέλλεται την παρακράτηση των καταβληθέντων παραβόλων υπέρ του  ταμείου της Ε.Π.Σ.Π.

4.  Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply