Connect with us

stoplekto

Τζαφέρης: Άδικο το σύστημα…

Published

on

Από τον πρόεδρο του Άτταλου νέας Περάμου Βασίλη Τζαφέρη λάβαμε την παρακάτω επιστολη:

“Με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές τον προπονητή και τους συνεργάτες μου στο ΔΣ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΕΠΣΔΑκαι ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της κ. Μιχάλη Τζανόπουλο και τον γενικό γραμματέα Αργύρη Οικονόμου για την άψογη από κάθε πλευρά διεξαγωγή των πρωταθλημάτων . Επίσης ευχαριστώ την αρχιδιαιτητή κ. Ιωάννα Κωνσταντινίδου και τους διαιτητές της ΕΠΣΔΑ.

Ευχαριστώ και όλους τους χορηγούς της ομάδας μαςκαι προσωπικά τον κ. Μαρτίνο και την θυγατέρα του κ.Γεωργία Μαρτίνου βουλευτή της ΝΔ. Θεωρώ ότι η σεζόν ήταν απόλυτα επιτυχής με την κατάκτηση του οπρωταθλήματος και του Κυπέλλου και την αξιοπρεπή πορεία στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Είναι όμως άδικο το σύστημα να βγαίνεις πρωταθλητής να έχεις τεράαστια έξοδα να λαμβάνεις μέρος στην ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ και στο τέλος να μένεις ξανά στο τοπικό. Θ αήθελα να ξανασκεφθούν τα μέλη της ΕΠΟ και των τοπικών Ενώσεων . Τέλος συγχαίρω τον πρόεδρο Θωμά Καναβό και την ομάδα του ΠΑΟ Λουτρακίουγια την άνοδο στην Γ’ Εθνική ήταν πράγματι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και άξια προβιβάστηκε. Καλό καλοκαίρι σε ποδοσφαιριστές και διοικήσεις των ομάδων της Δυτικής Αττικής”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply