Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεσσάρα για τον Ήφαιστο

Published

on

Πολύ εύκολα ο Ήφαιστος Περιστερίου επικράτησε με 4-0 του Εθνικού Αστέρα στο Περιστέρι και έφτασε τους 30 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34′ με μονοκόμματο σουτ του Μπότη έπειτα από σέντρα του Ζαφειράτου ενώ στο 60′ έφτασαν στο 2-0 από γύρισμα του Κυριαζή και πλασέ του Παπαευθυμίου. Στη συνέχεια, ο Κυριαζής σέρβιρε ξανά και ο Μπότης από κοντά σκόραρε ξανά για το 3-0 στο 71′, με τον πρώτο να έχει δοκάρι στο 80′ έπειτα από δική του εκτέλεση φάουλ. Ο χορός των γκολ έκλεισε από τον Ρωμαϊδη στο 89′ που εκμεταλλεύτηκε άψογα το γύρισμα του Παπαχρήστου και σκόραρε με πλασέ. Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και μάλιστα είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Τέλος, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τριανταφύλλου στο 53′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Διαιτητές: Καραμπέκιος, Ταμάλης, Δέτση.

Ήφαιστος (Θ.Τρανός): Κοτσαδάμ, Παπαγεωργίου (15′ Κυριαζής), Σφίχτης, Μουρκάκης, Παπαγιάννι (77’Σέμπρος), Μέξης, Μπότης (77′ Παπαχρήστου), Τζαβάρας, Ρωμαϊδης, Παπαευθυμίου, Ζαφειράτος.

Αστέρας (Σ.Τσιανάκας): Λαϊνιώτης, Καρβέλας, Αδαμάκης, Μπαλάσκας, Τριανταφύλλου, Τσαλάκου (77′ Σμαράιδος), Σεφέρης, Μουστόπουλος (63′ Χαρικιόπουλος), Ντα Κόστα, Σαμπάνης, Ρούφης (46′ Πετρόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply