Connect with us

stoplekto

Τα δίνουν όλα Άτταλος και Ελευσινιακός για την κορυφή

Όλα ανοιχτά για τον πρωταθλητή

Published

on

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας στην ΕΠΣΔΑ και δύο ομάδες διεκδικούν πλέον τον τίτλο του πρωταθλητή. Φαβορί ο Άτταλος Νέας Περάμου που προηγείται με τρεις βαθμούς διαφορά του Ελευσινιακού. Η ομάδα της Νέας Περάμου από την αρχή είχε πάρει κεφάλι στην κούρσα του πρωταθλήματος με μεγάλο αντίπαλο τον Ακράτητο αλλά στο μεταξύ, ο Ελευσινιακός των πολλών προβλημάτων, κατάφερε να πλασαριστεί στην δεύτερη θέση και να διεκδικεί την πρωτιά.

Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ο Άτταλος έχει δύο σερί παιχνίδια εκτός έδρας ενώ ο Ελευσινιακός έχει έναν αγώνα που θα πάρει στα χαρτιά.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ελευσινιακός έχει στο τσεπάκι του το τρίποντο αφού ο Ευκλείδης έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα ενώ, ο Άτταλος θα πάει στα Νεόκτιστα να κοντραριστεί με τον Ίκαρο Ασπροπύργου.

Την προτελευταία αγωνιστική, ο Ελευσινιακός υποδέχεται τον τρίτο της βαθμολογίας Ακράτητο ενώ η ομάδα της Νέας Περάμου έχει και πάλι εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Μάνδρα.

Την τελευταία αγωνιστική ο Ελευσινιακός πηγαίνει στα Νεόκτιστα να αγωνιστεί κόντρα στον Ίκαρο ενώ ο Άτταλος κλείνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Νέα Πέραμο με αντίπαλο τον Αία Παραλίας.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply