Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ταράτσα και βάρος στις ακαδημίες ο Χολαργός

Published

on

Tον έμπειρο κεντρικό αμυντικό από τον Α.Ο Χαϊδαρίου που φέτος πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Αθήνας και τα μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνική Νίκο Ταράτσα απέκτησε ο Χολαργός.

Στο μεταξύ τρεις νέοι, ικανότατοι προπονητές, πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ και κάτοχοι διπλώματος UEFA B, πολύ γνωστοί στον χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου (Κωνσταντίνος Θεοδωρής, Γιάννης Κρασώνης, Νίκος Βασιλάκης), θα είναι στο τημ των ακαδημιών με σκοπό να διδάξουν στα παιδιά  του Χολαργού  τα μυστικά της μπάλας και την χαρά του παιχνιδιού. Ο Κ. Θεοδωρής αναλαμβάνει την προπόνηση του Εφηβικού τμήματος και οι Γ. Κρασώνης και Ν. Βασιλάκης τα τμήματα Παιδικό, Παμπαιδικό αντίστοιχα.

 

Καλούνται τα παιδιά του δήμου Χολαργού να γνωρίσουν από κοντά την αθλητική οικογένεια του Ο.Φ. Χολαργού. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε από 1/9/2014 στο τηλέφωνο 210-6514734, αν θέλετε από κοντά στα γραφεία της γραμματείας (Ζακύνθου & Φανερωμένης, Χολαργός) και ηλεκτρονικά στο e-mail του συλλόγου (holargosfc@gmail.com) και το επίσημο site (www.holargosfc.com).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply