Connect with us

stoplekto

Σώκος στον πάγκο της Άμιλλας – Ανακοίνωσε τα πρώτα φιλικά

Published

on

Ο Κώστας Σώκος θα είναι ο προπονητής της Άμιλλας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ. Μετά από μία, σχεδόν, επιτυχημένη χρονιά, ο Γιώργος Μπεκρής και οι συνεργάτες του αποχώρησαν, καθώς δεν κατάφεραν στο μπαράζ ανόδου να νικήσουν την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου κρατώντας, εν τέλει, μόνο την θετικότατη παρουσία του συλλόγου στον δεύτερο συναρπαστικό όμιλο.

Ο 43χρονος τεχνικός έχει πραγματοποιήσει σημαντικό έργο στις υποδομές των Περιστεριωτών και ως ανταμοιβή προβιβάστηκε στον πάγκο της ανδρικής ομάδας διατηρώντας, παράλληλα, το πόστο του στο εφηβικό. Τώρα, θα κληθεί να ανασυγκροτήσει το ρόστερ μετά τις σημαντικές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών μελετώντας, επίσης, την προώθηση μερικών νεαρών από τις υποδομές.

Όσον αφορά την προετοιμασία, θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου (19:30) στο γήπεδο της Τσαλαβούτας. Μέχρι στιγμής έχουν κλειστεί τρία φιλικά με τις Τόλμη Περιστερίου (3/11), Κεραυνό Πετρούπολης (7/11) και Αλσούπολη (14/9), ώστε να φανούν τα πρώτα δείγματα γραφής πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο της Αθήνας. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 24 Σεπτεμβρίου.