Connect with us

3ος Όμιλος

Σύρραξη και ξύλο στο φιλικό της Καλαμάτας με τον ΠΑΟ Βάρδας

Published

on

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Καλαμάτα ο ΠΑΟ Βάρδας επικράτησε με 1-0 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 75′ μετά από δυνατό μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων  σε αντίπαλο, φίλαθλοι επιτέθηκαν κατά του πάγκου του ΠΑΟΒ και πήραν στο …κυνήγι  ποδοσφαιριστές!! Έγινε περίπου 12 λεπτά διακοπή, και τελικά το ματς συνεχίστηκε ως το τέλος!

Μαύρη Θύελλα άγγιξε το γκολ στο 60′  αλλά η ωραία κεφαλιά του Τριάντου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καπετανάκη.

Για τον ΠΑΟΒ σκόραρε στο 89′ ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος. Προηγήθηκε ωραία πάσα του Γραμματικόπουλου. Ενω στο 15′ είχε και πέναλτι ανατροπή του Σαραντόπουλου) με τον Ντόμα, που όμως αποκρούστηκε από το γκολκίπερ των γηπεδούχων Πάππο .

Καλαμάτα:  (Νίκος Κουρμπανάς): Πάππου, Τριάντος, Αργυρόπουλος, Ρούσσος, Βασιλόπουλος, Λουμπαρδέας, Ηλιόπουλος, Γεωργακόπουλος, Χαρίτος, Παναγιωτόπουλος και Καλαντζής, στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Κωνσταντακόπουλος, Κακκαλής, Σκαρλάτος, Κουντάνης, και Μιλόσεβιτς

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Κώστας Σταματίου): Καπετανάκης, Πολίτης, Τριγάζης, Βραχνής, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος, Ανδριέλος, Ντόμος, Θεοδωρακόπουλος, Σαραντόπουλος και Γραμματικόπουλος (στην επανάληψη έπαιξαν και Γκούντρας, Σιδέρης, και Δημητρακόπουλος)

fotο: sportstonoto.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply