Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σόου για τα Σούρμενα στην Καισαριανή

Published

on

Με άνεση και στυλ τα Σούρμενα επικράτησαν στην Καισαριανή με 6-1 του ουραγού Εθνικού Αστέρα. Με αυτή την νίκη η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πλέον 48 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5′ από πλασέ του Γιαννόπουλου και στο 22′ ο Χατζηγεωργίου πέτυχε σε χαλαρό ρυθμό το 2-0. Στο 31′ ο Κοντιμπάς με ωραίο αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο ”Γ” του Λαϊνιώτη αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Πετρόπουλος μείωσε για το 3-1 του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′ ο Χατζηγεωργίου σκόραρε ξανά για το 4-1 ενώ στο 83′ ήρθε η σειρά του Μπουγιούκου να βρει δίχτυα με κεφαλιά. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 85′ ο Μπανακάκης που πέρασε αλλαγή στο 72′ και με σουτ έκλεισε τον χορό των γκολ.

Διαιτητές: Ελευθερίου, Αραβίδης, Βασιλάκης.

Εθνικός Αστέρας: Λαϊνιώτης, Τσαλάκου, Χαρικιόπουλος, Μπαλάσκας (46’ Μαραΐδος), Τριανταφύλλου, Χατζηχαραλάμπους (27’ Ρούφι), Μουστόπουλος, Θεοφιλόπουλος, Μπακιρτζόγλου, Σεφέρης, Πετρόπουλος.

Σούρμενα: Λύρος, Μεττλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακύρης, Μπουγιούκος, Πρέκας, Γουσούλης (72’ Μπανακάκης), Γιαννόπουλος (80’ Ρίζος), Χατζηγεωργίου, Δημογιάννης (85’ Καραβουσάνος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply