Connect with us

stoplekto

Συγκροτημένοι στον Μανδραϊκό

Published

on

Συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία ο Μανδραϊκός πέτυχε ακόμα μια σπουδαία νίκη κόντρα στο Βύζα Μεγάρων με 2-0. Η ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα συνεχίζει να προπορεύεται στην βαθμολογία έχοντας μόνο νίκες σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές. Ωστόσο στο σύλλογο δεν επαναπαύονται, καθώς η συνέχεια που ακολουθεί είναι δύσκολη. Χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός της ομάδας Στέλιος Κοντολαιμάκης μας τόνισε: ” Δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Πρέπει να συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία και σοβαρότητα, καθώς όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και μπορεί να χάσεις οπουδήποτε βαθμούς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπως κάνουμε όπως τώρα”.

Χωρίς προβλήματα θα παρουσιαστεί ο Μανδραϊκός το Σάββατο στο επόμενο ματς πρωταθλήματος, όπου θα φιλοξενηθεί στο Πανόραμα από την ΑΕ Ζευρίου.

  • Η διοίκηση του Μανδραϊκού αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί τη διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου στον αγώνα με το Βύζαντα Μεγάρων. Η προσφορά του Βάτσιου στο ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής είναι συγκινητική για το μοναδικό έργο που επιτελεί και είμαστε τυχεροί που η Ένωση έχει έναν τέτοιο διαιτητή να κοσμεί τα γήπεδά μας με την παρουσία του τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά.
  • Στον αγώνα Κυπέλλου της προηγούμενης βδομάδας με τον Εθνικό Πανοράματος, ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα του Μανδραϊκού έκανε ο μόλις 14 ετών Κωνσταντίνος Παπαδάκης. Ένα ονειρικό ξεκίνημα για τον ελπιδοφόρο ταλαντούχο παίκτη που τα πήγε αρκετά καλά στην πρώτη του επίσημη παρουσία.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply