Connect with us

stoplekto

Στ. Φαναρίτης : « Να περιφρουρήσουμε τα πάντα»

Published

on

 Χωρίς προβλήματα θα υποδεχτεί την Κυριακή η ΑΕ Μοσχάτου τον Αετό Κορυδαλλού στο  μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη που μπορεί να υπολογίζει και στον Αλέξανδρο Σούφλα ο οποίος λόγω ίωσης δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Ένωση Α.Α.Ρέντη .

Για το μεγάλο ντέρμπι ο πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης δήλωσε:

«Εμείς θέλουμε να   γίνει ένας όμορφος αγώνας και ο καλύτερος να κερδίσει.
Καλούμε όλους τους Μοσχατιώτες στο γήπεδο την Κυριακή, να στηρίξoυν την προσπάθεια μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι όπου η ομάδα μας καλείται να υπερασπιστεί την πρώτη θέση βάζοντας υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος,
Τον Αετό Κορυδαλλού τον σεβόμαστε και με τον ανάλογο σεβασμό θα τον αντιμετωπίσουμε, παρά τα θλιβερά γεγονότα που προκάλεσε αναίτια ποδοσφαιριστής τους στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Στον Αετό  έχουν διατελέσει παράγοντες φίλοι μας που με την θητεία τους λάμπρυναν τον χώρο και θα αναφέρω ενδεικτικά τους κκ Δάρδανο, Πηλίδη, τον αείμνηστο Γ.Χατζηελευθερίου τον νυν πρόεδρο κύριο Νικολάου, ποδοσφαιριστές διαμάντια υποδείγματα ήθους και εξαιρετικοί χαρακτήρες όπως Δρίβας, Χατζάκης, Ξενιτόπουλος και βέβαια ο τεράστιος Σιδηρόπουλος. Εμείς τέτοιου είδους αντιπάλους τους σεβόμαστε και χαιρόμαστε να τους αντιμετωπίζουμε».

Και ο κ. Φαναρίτης κατέληξε:
Επειδή έχουμε πληροφορίες για προσπάθεια προβοκατορικών ενεργειών από συγκεκριμένα κέντρα με συγκεκριμένους σκοπούς θέλουμε να  παρακαλέσουμε όλους τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν τα πάντα…. και να προειδοποιήσουμε ότι αν γίνει αντιληπτή τέτοια πρόθεση από οποιονδήποτε “θα καλοπεράσει…”
Το Μοσχάτο είναι μεγάλη δύναμη και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και όποιος έχει κακή πρόθεση καλύτερα να μην έρθει στο γήπεδο.