Connect with us

stoplekto

Στον Ίκαρο Καλλιθέας οι αφοί Κολοφώτη

Published

on

Στον Ίκαρο Καλλιθέας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ο Ηλίας και ο Γιάννης Κολοφώτης .

Τα δυο αδέλφια  που αποχώρησαν από την Ένωση Α.Α. Ρέντη αναμένεται να βοηθήσουν την νέα τους ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για διάκριση φέτος.

Ο 27χρονος Ηλίας που αγωνίζεται στην άμυνα  έχει παίξει επίσης  σε Ατρόμητο Πειραιά, Φωκικό ,Ωρωπό, Ελλάδα Ποντίων, Αστέρα Βάρης και ΑΟ Πειραιά.

Ο  25χρονος Γιάννης έχει  αγωνιστεί  ακόμα και σε Καλλιθέα(Β’ Εθνική),Γλυφάδα(Β’ Εθνική),ΠΑΟ Ρουφ(Γ’ Εθνική) και Ατρόμητο Πειραιά(Δ’ Εθνική).

*Ικανοποίηση επικρατεί στον σύλλογο από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Το  τεχνικό δίδυμο του Ηλία Οικονομίδη και του Παναγιώτη Χατζηλία   δεν υπολογίζει ούτε για τον εκτός έδρας  αγώνα με τον Παννεαπολικό τον Παύλο Πιπεριά που βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας και τον  στρατευμένο  Χρήστο Στεφανή.

* Πολύ καλά πηγαίνουν οι τέσσερις 18χρονοι Γρηγόρης Τρίχας, Σπύρος Ηλιόπουλος, Αντώνης Σταυρόπουλος, Θανάσης Συμεωνίδης  που έχουν προωθηθεί από την εφηβική ομάδα . Οι δυο τελευταίοι μάλιστα σημείωσαν τα τέρματα του Ικάρου στο νικηφόρο 2-1 επί του Παντζιτζιφιακού στο γειτονικό ντέρμπι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply