Connect with us

4ος Όμιλος

Σούφλας: Η ψυχολογία μας είναι καλή

Published

on

Διαβάστε τι είπε ο παίκτης του Εθνικού Πειραιά, Αλέξανδρος Σούφλας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου εν όψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα.
Για την ψυχολογία της ομάδας:
 Η ψυχολογία είναι καλή. Δεν είναι ότι δεν παίξαμε καλά και χάσαμε για να είμαστε πεσμένοι. Το παλέψαμε πολύ το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Όλοι είδανε πως ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Να πήγαινε τουλάχιστον το ματς στην παράταση.
Τώρα το έχουμε αφήσει αυτό πίσω και κοιτάμε τον Κρουσσώνα που είναι την Κυριακή το παιχνίδι και πάμε για τον επόμενο τελικό.»
Για τις καλές του εμφανίσεις στους «Τελικούς» :
«Όλα τα παιδιά δίνουν το παν. Με τα Τρίκαλα όλοι τα δώσανε όλα και γι’ αυτό πήγαμε έτσι καλά όπως πιστεύω ότι πήγαμε. Τώρα από εκεί και πέρα εγώ όπως παίζω στα άλλα παιχνίδια παίζω και στους τελικούς. Ίσως να υπάρχει ένα μικρό κίνητρο που υποσυνείδητα δεν το καταλαβαίνουμε πάρα πάνω. Ότι δίνω στα άλλα παιχνίδια δίνω και στους τελικούς.»
Η αδικία κατά της ομάδας πεισμώνει την ομάδα ακόμα περισσότερο;
«Μας πεισμώνει απλά δεν θέλουμε να περάσει αυτό, ότι μας αδίκησε η διαιτησία. Πρέπει να κερδίζουμε ακόμα και τον διαιτητή. Πάμε να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε το παιχνίδι ότι και να γίνει.»

 

«Το μήνυμα όλων μας είναι ότι δουλεύουμε όλοι για να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε το παιχνίδι. Για να ηρεμήσουμε. Είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα με τον Ηλυσιακό. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω για να πετύχουμε την σωτηρία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.»
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply