Connect with us

ΕΠΟ-Διαιτησία

Σεμινάριο και τεστ για Πειραιώτες διαιτητές

Published

on

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνεται ότι το μήνα Σεπτέμβριο και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα πραγματοποιηθεί μονοήμερο σεμινάριο για τους διαιτητές και παρατηρητές των τοπικών πρωταθλημάτων.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει:

Α. Γραπτές εξετάσεις
Β. Κατευθυντήριες γραµµές νέας αγωνιστικής περιόδου – τροποποιήσεις κανόνων παιχνιδιού.
Γ. Ανάλυση περιπτώσεων αγώνα από UEFA-FIFA DVD και σηµεία που χρήζουν περαιτέρω επισήμανσης.
Δ. Υπογραφή διοριστήριου
Ε. Αγωνιστικά τεστ FIFA.

Όσοι από τους διαιτητές και παρατηρητές των τοπικών πρωταθλημάτων, επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό καθώς και δικαίωμα να αγωνίζονται κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο, πρέπει να συμπληρώσουν και να καταθέσουν αίτηση μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουλίου στα γραφεία της Ένωσης (Εθνάρχου Μακαρίου – Σ.Ε.Φ. – Νέο Φάληρο).

Την ημέρα του σεμιναρίου (πρώτο 10ήμερο Σεπτέμβρη), οι διαιτητές είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό (ΠΑΘΟΛΟΓΟ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ), οι παρατηρητές από ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ, καθώς και όλοι τους αντίγραφο ποινικού μητρώου.

Την αίτηση και το έντυπο ιατρικών εξετάσεων μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της Ένωσης ή να τα εκτυπώσουν από τους παρακάτω συνδέσμους.

Όσοι δεν έχουν τις ανωτέρω εξετάσεις, δεν δύναται να λάβουν μέρος στο σεμινάριο καθώς και δικαίωμα να αγωνίζονται κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στο site της ΕΠΟ στην ενότητα Διαιτησία – Εξεταστέα Υλη Σεμιναρίων 2014-2015.
Τα όρια των αγωνιστικών τεστ αναφέρονται στον Κανονισµό διαιτησίας (Παράρτηµα 2 – ΤΕΣΤ FIFA).

Οι διαιτητές της τελευταίας σχολής διαιτησίας δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν ιατρικές εξετάσεις και αντίγραφο ποινικού μητρώου εφόσον τα έχουν προσκομίσει ήδη.

Από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνεται  ότι το ωράριο λειτουργίας της  από  την  Τρίτη 10.6.2014 έως  22.8.2014   θα είναι το εξής :

Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη  & Παρασκευή : 09.00 π.μ έως 5 μ.μ. Πέμπτη:  09.00 πμ  έως  8.μ.μ.

Η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα γίνει με νεότερη ανακοίνωση.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply