Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Σάμιος στον Παλληνιακό

Published

on

Εάν ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, στον Παλληνιακό έχουν πιάσει το νόημα της φράσης για τα καλά αφού καθημερινά ενισχύουν την ομάδα με ποδοσφαιριστές που χωρίς αμφιβολία κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία και θα ανεβάσουν σε δυναμικό και σε ποιότητα το σύλλογο.

Τα πρώτα χτυπήματα με τον Ηρακλή Αλεξίου και Βασίλη Χαλκιά έδιεξαν την πρόθεση της διοίκησης Γιάννου Στασινόπουλου να προσδώσουν στο σύλλογο άλλη ποιότητα με παίκτες που έχουν την εμπειρία από τις ανώτερες κατηγορίες.

Χθες το βράδυ ωστόσο ο γνωστός επιχειρηματίας μετά από προσωπικές ενέργειες του τεχνικού διευθυντή, Αντώνη Φώσκολου και του βοηθού προπονητή, Βαγγέλη Γαλάνη κατάφερε να δώσει στο Βαγγέλη Χαντέ ακόμη ένα χρήσιμο όπλο το οποίο θα αποτελέσει την ήρεμη δύναμη στην μεσαία γραμμή του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας από την Ανατολική Αττική θα φοράει ο Αργύρης Σάμιος.

O 28χρονος ασος με θητεία σε Κηφισιά, Ιωνικό, ΑΟΤ Αλίμου, Ατρόμητο Πειραιά, Εθνικό Πειραια, Εθνικό Αστέρα, Προοδευτική Απόλλωνα Σμύρνης, Χερσόνησο και στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Παλληνιακό στη νέα προσπάθεια που θα καταβάλει.