Connect with us

6ος Όμιλος

Ρόδος-Ιωνικος 0-0

Published

on

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή πήρε ο Ιωνικός στη Ρόδο μένοντας στο 0-0 με την ομώνυμη ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αρκετά καλά στο γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν απέναντι σε μια ομάδα που είχε την υπεροχή όμως δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της.

Στο 6′ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή όταν ο Μπανγκουρά σούταρε όμως ο Κουρεπίνης μπλόκαρε.Στο 16′ ο Κουρεπίνης απομάκρυνε προτού ο Λέκκας πάρει τη μπάλα ενώ στο 26′ η πλάτη του Δημακάκου δεν επέτρεψε στο σουτ του Πινδώνη να καταλήξει στην εστία του Κουρεπίνη.

Στο β’ μέρος η Ρόδος προσπάθησε όμως ο Νίκος Μαρωνίτης με άψογο σχηματισμό κατάφερε να περιορίσει σε σημαντικό βαθμό τα ατού της Ρόδου.

Στο 69′ ο Πογκοσιάν δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ασυνεννοησία των Μκρτσιαν και Παναγόπουλου. Στο 88′ η Ρόδος είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς όμως οι αμυντικοί του Ιωνικού απομάκρυναν το φάουλ του Αυγενικού.

ΡΟΔΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παναγόπουλος, Καντιμοίρης (54′ Ιμεραλιλαι), Κουρούπης, Μρκτσιαν, Δαβρής, Αυγενικού, Μύγκας (54′ Αποστόλου), Πινδώνης, Παβίσεβιτς, Μπαγκούρα (70′ Πότσι), Λέκκας (77′ Ευγενικός).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Χριστόπουλος, Δημακάκος, Νικολέτος (78′ λ.τρ. Μπάτσι), Κορνέζος, Κωστούλας, Πογκοσιάν, Κουρούμα, Πλάκας, Γεωργόπουλος (83 λ.τρ. Ζαγοριανός), Καλτσάς (87′ Παντελίδης).