Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πρόγραμμα καλοκαιρινών προπονήσεων στον Αετό Κορυδαλλού

Published

on

Οι γονείς παιδιών που δεν θα πάνε διακοπές , έδωσαν την ιδέα για προπονήσεις το καλοκαίρι και η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού προχώρησε στην υλοποίηση μιας ακόμα πρωτοποριακής κίνησης:

Η   παρακάτω ανακοίνωση του Αετού που εκδόθηκε , είναι χαρακτηριστική:

Το πρόγραμμα “ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ” εμπνεύστηκε από γονείς που σκέφτηκαν ότι μετά το πέρας των προπονήσεων  (τέλος Ιουνίου) πολλές οικογένειες δεν φεύγουν αμέσως για διακοπές, ειδικά φέτος με την κατάσταση που επικρατεί. Έτσι τα παιδιά στρέφονται στο Play Station η περνάνε ατελείωτες ώρες μπροστά στο υπολογιστή, χωρίς καμία αθλητική δραστηριότητα.
Αυτός ο προβληματισμός μεταφέρθηκε στη διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού, και αμέσως ο ίδιος ο κ. Δημήτρης Μπούγας μαζί με τον κ.  Κώστα Λαζάρου είδαν πολύ θετικά αυτή την ιδέα. Όλο το σχεδιασμό, τα τεχνικά ζητήματα αλλά και τα πρακτικά ανέλαβε να τα φέρει σε πέρας ο κ. Λαζάρου, που βήμα βήμα, βασισμένος και στην μεγάλη εμπειρία του, οργάνωσε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα αυτό το πρόγραμμα. Δεν αφέθηκε τίποτα στη τύχη. Το προπονητικό team πλαισιώνουν και οι καταξιωμένοι προπονητές της ακαδημίας μας οι κύριοι Νίκος Παππάς και Σπύρος Κουνέλης. Ελπίζουμε τα αγόρια να επωφεληθούν από τη καλή δουλειά και των τριών.
Οι αθλητές αλλά και η γεμάτη από γονείς εξέδρα, δίνουν ζωή στο γήπεδο του ασύλου αυτά τα καλοκαιρινά βράδια όσο θα διαρκέσει το πρόγραμμα.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply