Connect with us

stoplekto

Πρωταθλητής ο Ατρόμητος Πειραιά 2-1 στο 98’ την Θύελλα Αχιλλέα στον Κορυδαλλό

Published

on

Όσοι βρέθηκαν στον γήπεδο του Κορυδαλλού για να δουν το παιχνίδι , διαπίστωσαν πόσο κοντά είναι χαρά με την πίκρα , ο ενθουσιασμός με την απογοήτευση η κόλαση με τον παράδεισο. Τελικά ο Ατρόμητος Πειραιά τα κατάφερε να αναδειχτεί πρωταθλητής , αφού οι καρδιές των εκατοντάδων φίλων της επανήλθαν στις θέσεις τους.

Οι Καμινιώτες από την αρχή του αγώνα είχαν τον έλεγχο , και στο 22’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του προωθημένου Αγγελάκη .

Το γκολ αυτό εφησύχασε  τους παίκτες του Στέλιου Βογιατζή που νόμιζαν ότι όλα είχαν τελειώσει .

Και στο 84’ ήλθε το «σοκ » όταν ο Νέλα με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1 .

Μπροστά στον κίνδυνο οι παίκτες του Ατρομήτου να χάσουν τα πάντα , «ξύπνησαν » πίεσαν την αντίπαλη εστία χάνοντας ευκαιρίες , για να φτάσουμε στο 93’ . Εκεί ο διαιτητής  Φιλακούρης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Μπλέτσα .  Το εκτέλεσε ο Μητρόπουλος αλλά ο Γκερλές απέκρουσε  έξοχα . Νέα ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους που όμως δεν παράτησαν τις προσπάθειες τους και τα έδωσαν όλα  , όσο ο διαιτητής δεν σφύριζε τη λήξη . Συνέχισαν να πιέζουν και στο 98’ σε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή των Κορυδαλλιώτων ο Τζωρτζάτος  με κοντινό  πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα μέσα σε πρωτοφανή  αποθέωση . Ο Ατρόμητος ήταν πλέον πρωταθλητής !!

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ: Γκερλές, Σιέκας,, Δερματάς ( 43’ Τοκατλιάν), Μπλέτσας, Πιτερός, Δρούζας, Μαρλαφέκας, Πλατσιδάκης( 50’ Ξανθάκης) , Ξένος( 73΄Νέλα) , Ξαφάκης, Σωτηρόπουλος( 82’ Καλογερόγιαννης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Τράκας, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς, Χριστόπουλος, Αγγελακης, Ταμπάκης, Βυζανιάρης, Ροκάκης( 61’ Καρνέσης) , Δανάσης, Μητρόπουλος, Μπαλτζάκης ( 80’ Κοντάκος