Connect with us

4ος Όμιλος

Προσδίδουν ποιότητα στον Εθνικό οι Δωροβίνης-Γούλας

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι με τις προσθήκες των Σπύρου Δωροβίνη και Γιώργου Γούλα, ο Εθνικός Πειραιά θα αποκτούσε αρκετή ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Άλλωστε πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλύτερα από το καθέναν την κατηγορία, ειδικότερα ο Γούλας ο οποίος την περσινή σεζόν οδήγησε τον ΑΟΤ Αλίμου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αμφότεροι, στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά προσέφεραν μεγάλη βοήθεια στην ιστορική ομάδα, με τον Γούλα μάλιστα να πραγματοποιεί ντεμπούτο με τη ‘μπλε’ φανέλα. Ο έμπειρος άσος με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή αποτέλεσε βαρόμετρο για τους Πειραιώτες καθώς προσέδωσε σιγουριά, ποιότητα, εμπειρία αλλά και αυτοπεποίθηση, στοιχεία τα οποία έλειπαν από το σωματείο του Πειραιά.

Όσον αφορά στο Δωροβίνη, ο 31χρονος μέσος από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο προσέδωσε επιθετική πνοή στο σύλλογο του Πειραιά. Παράλληλα, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως ο ‘τιμωρός’ της Κηφισιάς καθώς όσα παιχνίδια έχει δώσει με αντίπαλο την ομάδα των βορείων προαστίων δεν έχει χάσει ποτέ, ενώ στα περισσότερα από αυτά κιόλας έχει σκοράρει. Στο ματς της Τετάρτης ήταν εκείνος που πέτυχε το τρίτο τέρμα για τους Πειραιώτες ενώ ευστόχησε και στην διαδικασία των πέναλτι συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη του Εθνικού.

Αυτό που απομένει είναι αμφότεροι οι παίκτες να έχουν διάρκεια στην απόδοση τους προκειμένου να προσφέρουν λύσεις στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply