Connect with us

slideshow

Προοδευτική- Χαραυγή 2-0

Published

on

Σαφώς ανώτερη η Προοδευτική λύγισε στο κατάμεστο γήπεδο του Ρέντη τη μαχητική Χαραυγή με 2-0 και συνεχίζει την καταδίωξη του πρωτοπόρου Κερατσινίου.

Οι «βυσσινί» είχαν την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του ματς και θα μπορούσαν να κερδίσουν και με μεγαλύτερο σκορ αν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα.

Το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τους Φώσκολο(10’), Αρκούδα(11’) και Ψαρρή(44’). Τελικά στις καθυστερήσεις ο μόνιμος σκόρερ της Προοδευτικής Φώσκολος με κοντινό σουτ νίκησε τον Καλλιγιαννίδη και απελευθέρωσε την ομάδα του από το άγχος.

Στην επανάληψη οι «βυσσινί» κλείδωσαν το «τρίποντο» στο 63’ με κεφαλιά του Ζίζηλα μετά από κόρνερ του Ψαρρή. Η Χαραυγή έχασε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει στο 82’ όταν ο Ηλιόπουλος βγήκε τετ α τετ , αλλά νικήθηκε από τον Ζήνωνος που απέκρουσε σε κόρνερ.

Δεν απέφυγε κάποια λάθη ο διαιτητής Κουβέλης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζήνωνος, Ζαφειράτος. Ακρούδας(83’ Μύρκος), Ζίζηλας, Καράκαλος, Τερλελής, Ζελέκου, Κολιούσης, Φώσκολος, Ψαρρής(85’ Μακαρονάς), Ραπτόπουλος(76’ Τσιάνος).

ΧΑΡΑΥΓΗ: Καλλιγιαννίδης, Βουλγαράκης(60’ λ.τρ. Τζανάκης), Πλούμης, Σιδηρόπουλος, Αθανασίου, Ντούνης(46’ Ροδίτης), Γρούνης, Μαρμαρίδης, Φασιλής, Ηλιόπουλος, Κουφουδάκης(56’ Μακρίδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply