Connect with us

4ος Όμιλος

Προοδευτική-Άγιος Ιερόθεος (LIVE 0-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr πιστή ακόμη σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός βρίσκεται στο γήπεδο της Προοδευτικής, για να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα με τον Άγιο Ιερόθεο για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

1′ Σέντρα Κυριαζή από δεξιά, ο Τράκας μπλοκάρει τη μπάλα σταθερά

7′ Ο Τσαγκαρης βγηκε απέναντι από τον Ρουμπη όμως το πλασέ που έκανε έφυγε άουτ

11′ Μεγάλη φάση για τον Ιερόθεο. Ο Κυριαζής έκανε παράλληλα τη σέντρα, με τον Αλιμπά να γυρίζει τη μπάλα στο Μπερτσιά όμως την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της Προοδευτικής εδιωξαν σε κόρνερ

35′ Σουτ του Ατματσίδη η μπάλα άουτ

36′ Σέντρα του Κουσουρή ο Ατματσίδης δεν μπορεί να βρει καλά τη μπάλα με την Προοδευτική να χάνει μεγάλη ευκαιρια

38′ Σημαντική φάση για τον Ιερόθεο. Ο Αλιμπάς βγάζει σέντρα… λουκούμι στο δεύτερο δοκάρι, με τον Κουσουρή την τελευταία στιγμή να απομακρύνει με το κεφάλι προτού ο Μπερτσιάς με το κεφάλι κάνει το 0-1

45′ Σουτ του Αλιμπά η μπάλα άουτ

82′ Ο Αγιος Ιερόθεος σε σουτ του Καραμέρη

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Βασίλης Σπάθας) Τράκας Κουσουρής, Μύρκος (72 Ξυγκάκης), Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μπελέρης (66′ Τσίτσης), Τσάγκαρης, Γιακούπι (74′ Μαναριώτης), Σαμαράς, Τζανέτος, Ατματσίδης.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Καλογερής, Κούντου (46′ Γεωργίου), Μπερτσιάς, Καραμέρης, Κυριαζής (62′ λ.τρ. Νιζάμης), Αλιμπάς, Πανούσης (75′ Αλεξίου).