Connect with us

stoplekto

Περαμαϊκός εναντίον Ολυμπιακού

Published

on

Ο Περαμαικός πήρε και φέτος την πρωτοβουλία να δώσει τις γιορτινές ημέρες Ηθική και Υλική υποστήριξη στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

 Στο κάλεσμα μας αποκρίθηκε αμέσως θετικά ο Ολυμπιακός Πειραιώς και το ραντεβού κλείστηκε για την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 Δεκεμβρίου στις 16.00, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Aleo f.c.» (Ορφέως 201 απέναντι από ΙΚΕΑ) στο  Αιγάλεω. Στο αγώνα θα πάρουν μέρος από τους δύο συλλόγους τα τμήματα παμπαίδων (γεννηθέντες 2002-3-4).

Στο ημίχρονο θα παίξουν “μπάλα” …. ξυλοπόδαροι, κλόουν και μια θεατρική ομάδα, που θα προσφέρουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Και επειδή ο σκοπός της εκδήλωσης έχει και υλική υποστήριξη, θέλουμε να συγκεντρώσουμε ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά του «Χαμόγελου». Για αυτό παρακαλούνται όσοι μπορούν να συνεισφέρουν με τα παραπάνω είδη την προσπάθεια μας, να φέρουν ότι μπορούν είτε την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο, είτε νωρίτερα στο γήπεδο Περάματος (καθημερινές ώρες 14.30-16.00) είτε στο μεζεδοπωλείο «Μεζεκλίκι» (Λεωφ. Δημοκρατίας 245, ώρες 06.00-18.00 καθημερινές).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο τηλέφωνο 6987746787 είτε με μέιλ στο peramaikosfc@gmail.com, είτε μέσω FB στην Επίσημη Σελίδα του Α.Π.Ο. Περαμαικός :  http://www.facebook.com/peramaikosfc.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply