Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη

Published

on

Ο Εθνικός είναι η τέταρτη ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά μετά την  χθεσινή ισοπαλία( 1-1) με την ΑΕ Μοσχάτου . Έτσι οι κυανόλευκοι  θα λάβουν μέρος στη σημερινή κλήρωση που θα γίνει στις 17.00 στα γραφεία της ΕΠΣΠ . Μετέχουν επίσης οι Αμπελακιακός, Ερμής, ΑΟ Καραβάς , τρεις ομάδες που έχουν πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας , όπου και πρωταγωνιστούν . Όπως και να το κάνουμε πάντως η φετινή διοργάνωση έχει και φαβορί που είναι φυσικά ο Εθνικός. Όμως οι ομάδες δείχνουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό και το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και το ωραιότερο άθλημα ……

Όσο για την ΑΕ Μοσχάτου έμεινε με την πικρία του αποκλεισμού , αν και είναι ξεκαθαρισμένο πως ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα . Οι « πράσινοι » έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση  έχοντας παίκτες με μεγάλη εμπειρία και προσωπικότητα. Νέος προπονητής από σήμερα  ο Χατζηαλέξης . Ήταν χθες στο γήπεδο , όπως άλλωστε και σε όλα τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας Μέσα στο καταχείμωνο δηλαδή στο Μοσχάτο άρχισαν  να ανθίζουν …μαργαρίτες …

Από το μέχρι τώρα υπάρχον τεχνικό δίδυμο της ΑΕΜ  τους δυο Γιώργηδες δηλαδή , παραμένει  μόνο ο Δρακόπουλος στο πλευρό του Χατζηαλέξη . ο Τσιριγώτης θα συνεχίσει να είναι τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών  του συλλόγου….

Τέλος και ο Μπαρμπολούτσι από την Χαλκηδόνα , όπως γράψαμε και χθες. Και στον σύλλογο έχουν έλθει σε επαφή με γνωστό προπονητή . Δηλαδή τι επαφή, σε συμφωνία έχουν έλθει , αλλά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες διαδικαστικού χαρακτήρα, και όχι οικονομικού. Αλλά στον σύλλογο ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά . Γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Λατίνοι «εφόσον ζω ελπίζω » . Και για να το αναφέρουμε στη γλώσσα τους  «dum… spiro spero» ……

Πάμε και στη Χαραυγή . Εκεί επέστρεψε ο Αντώνης Καλαμάκης. Πιο προβλέψιμο δεν γινόταν. Δηλαδή αν παιζόταν  στο στοίχημα η επιστροφή θα έδινε 1.02 . Ο ικανός τεχνικός που ήταν και πάλι για δυο χρόνια στην ομάδα , έμεινε  μακριά της μόνο για λίγους μήνες . Δεν άντεξε περισσότερο . Επέστρεψε εκεί που τον αγάπησαν και τους αγάπησε . Και κάτι ακόμα . Δεν γύρισε στην Χαραυγή μόνο ο Καλαμάκης, αλλά και ο ….άλλος . Ο ακατανόμαστος . Που αποδείχτηκε περίτρανα μέσα σε λίγες μόλις μέρες ,  ότι είναι αρκετά απαραίτητος στον σύλλογο. Είτε το θέλουμε , είτε όχι . Δυστυχώς ή ευτυχώς …..Χαραυγή χωρίς Πτερνέα δεν γίνεται.  Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού….

Ένα μοναδικό ρεκόρ  για το βιβλίο Γκίνες διεκδικεί η Χαραυγή. Είναι ο σύλλογος που μέσα σε τέσσερις μήνες έχει αλλάξει τέσσερις προέδρους . Δεν είναι και λίγο πράγμα αυτό…..

Αποχώρηση  προπονητή και στον Αστέρα Κερατσινίου . Τέλος ο

 Δημήτρης Κατσάνος. Ο  τέταρτος προπονητής που φεύγει μέσα σε μια εβδομάδα .  «Επιδημία» φαίνεται ότι έχει πέσει . Οι αλλαγές προπονητών κοντεύουν να ξεπεράσουν και τις μεταγραφές που γίνονται τον τελευταίο καιρό…..

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ορίσθηκαν τελικά δυο αγώνες την Κυριακή στο γήπεδο Περάματος  που είναι πλέον  πανέτοιμο και όπως λένε όλοι  είναι ένα πραγματικό στολίδι . Η αντίσταση του εργολάβου …εκάμφθη και πλέον το γήπεδο  είναι στη διάθεση των σωματείων .  Την Κυριακή λοιπόν, τις 12.00 ο Πυθαγόρας και ο ΑΣ Κωφών εγκαινιάζουν τον νέο αγωνιστικό χώρο, και θα ακολουθήσουν στις 15.00 ΑΕ Περάματος και Χαλκηδόνα .Επιτέλους η ταλαιπωρία έλαβε τέλος…..

Αμέσως μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά, θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΠΣΠ και θα συζητήσει για όλα τα τρέχοντα θέματα…..

Φεύγοντας από το γήπεδο Καραϊσκάκη μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά , ο Στέλιος Μπρατσόλης πέρασε από το ΣΕΦ . Είχε την ευκαιρία όχι μόνο να ανταλλάξει όχι μόνο απόψεις με τον Μανώλη Βιντζηλαίο που προπονούσε εκείνη την ώρα τους μικρούς του Πειραϊκού, αλλά και … μπαλιές και όπως έδειξε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ η τέχνη της μπάλας δεν ξεχνιέται……

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply