Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Σημαντική μέρα η σημερινή. Γιατί πέρα από το ποδόσφαιρο τις νίκες και τις ήττες , τις διαιτησίες και τα πρωταθλήματα , υπάρχει η ανθρώπινη ζωή. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της ΕΠΣ Πειραιά και να συνεισφέρουμε ο καθένας με τον τρόπο του στην αιμοδοσία που διοργανώνει η ΕΠΣΠ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά και τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές. Όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν ώστε η προσέλευση του κόσμου να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η επιτυχία της αιμοδοσίας . Δίνοντας λίγες σταγόνες από το αίμα σου σώζεις σίγουρα μια ανθρώπινη ζωή. Και κάτι ακόμα . Όλοι μας σε μία δύσκολη στιγμή μας ζητάμε αίμα για κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο ή και για μας τους ίδιους. Όταν όμως μας ζητούν να συνεισφέρουμε και να προσφέρουμε λίγο αίμα, κάνουμε το κορόιδο……

Βρέθηκε άκρη με το θέμα των κλοπιμαίων από τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σαλαμίνας στα αποδυτήρια της Χαραυγής , όπου ήταν φιλοξενούμενοι . Ένα θέμα που αναδείχτηκε και πήρε έκταση από τα «Πειραιώτικα » . Και λέμε βρέθηκε άκρη , χάρη στις κινήσεις των ανθρώπων της ΑΕ Σαλαμίνας που δεν είχαν ιδέα για ότι συνέβη και «έπεσαν από τα σύννεφα » μόλις το έμαθαν . Ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Αναστασίου προκειμένου να βγάλει άκρη κατάστρωσε ένα σχέδιο . Ανακοίνωσε λοιπόν στους παίκτες ότι στα αποδυτήρια υπήρχαν κάμερες από τις οποίες έχει φανεί ποιοι έκαναν τις κλοπές . Αυτομάτως κάποιοι μικροί ποδοσφαιριστές επέστρεψαν τα κλεμμένα παπούτσια . Αποδείχτηκε λοιπόν ότι ήταν καθαρά μια επιπόλαια ενέργεια παιδιών που παρασύρθηκαν και τώρα μετάνιωσαν. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου χθες το απόγευμα βρέθηκαν στην Χαραυγή και φανερά στεναχωρημένοι παρέδωσαν τα κλοπιμαία ζητώντας συγνώμη. «Το θέμα θεωρείται λήξαν για μας » δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΕ Χαραυγής Νίκος Παπανικολάου και πρόσθεσε: « Καταλαβαίνουμε απόλυτα τους ανθρώπους της ΑΕ Σαλαμίνας και τους ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση . Ήταν μια επιπόλαια κίνηση κάποιων παιδιών που παρασύρθηκαν. Από μας δεν θα υπάρξει η παραμικρή συνέχεια »….

Να σημειώσουμε ότι η ΑΕ Σαλαμίνας ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα ούτε έχει δημιουργήσει προβλήματα . Οι άνθρωποι του συλλόγου τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένοι . Σε σημείο που ο κ. Πέτρος Αναστασίου είναι απογοητευμένος και σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τα παρατήσει . Πριν από την κλοπή είχε προηγηθεί το 0-7 από τους Φιλάθλους . Ένα ιδιαίτερα ντροπιαστικό σκορ αν σκεφτεί κανείς ότι στο ημίχρονο η ομάδα ηττάτο με 0-6!! Για το θέμα αυτό ο κ. Αναστασίου μας είπε: « Η κατάσταση στην ομάδα είναι τραγική. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους παίκτες. Τέσσερις παίκτες μόνο κατεβαίνουν στις προπονήσεις . Πήγαμε να παίξουμε με τους Φιλάθλους με τους περισσότερους να είναι απροπόνητοι. Ένας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε τραυματίας με αποτέλεσμα η κατάσταση του να επιδεινωθεί και να αντικατασταθεί, ενώ ένας άλλος που εργαζόταν όλη νύχτα , ήλθε στο γήπεδο για να παίξει ξενυχτισμένος και κουρασμένος .Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να πάει μπροστά η ομάδα»…..

Θυμάστε που μας έλεγαν ότι το γήπεδο της Αίγινας θα είναι έτοιμο στις αρχές του Δεκέμβρη και μεις δεν το πιστεύαμε; Ε λοιπόν δια στόματος εργολάβου , ακούστηκε τώρα ότι θα είναι έτοιμο στα μέσα του Γενάρη!! Και η ταλαιπωρία για το σωματείο του νησιού σε όλα τα τμήματα συνεχίζεται. Πάμε δηλαδή να συμπληρώσουμε 15 μήνες που είναι κλειστό το γήπεδο……

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά που είναι προγραμματισμένοι για την προσεχή Τετάρτη 22 Νοέμβρη. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζονται οι περιπτώσεις να αγωνιστεί ο Εθνικός με την ΑΕ Μοσχάτου (αν όχι στον Ταύρο ) στο γήπεδο του Ρέντη και ο Ιωνικός με τον Ερμή Κορυδαλλού στις Σιταποθήκες ή στο Π. Νικολαΐδης . Όσο για τον αγώνα του Ηφαίστου με τον ΑΟ Καραβά ενδέχεται να μεταφερθεί για την Τετάρτη 29 Νοέμβρη , αφού στις 22/11 αγωνίζονται οι Μικτές ( με την ΕΠΣΑΝΑ) ,όπου προπονητής στην ομάδα Νέων είναι ο τεχνικός του ΑΟ Καραβά Τέλης Μελάς…..

Την παραίτηση του από την θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕ Περάματος ανακοίνωσε ο Νίκος Καλημέρης . Ο πρώην διαιτητής επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στην ομάδα ….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply