Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Κάτι έχει «στραβώσει» τελικά στο γήπεδο Περάματος , οι εργασίες προχωρούν σε ρυθμό χελώνας και όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει κι άλλη καθυστέρηση .  Πάμε από μήνα σε μήνα . Αρχικά έλεγαν για τέλη Σεπτέμβρη , μετά για Οκτώβρη , πρόσφατα είπαν για Νοέμβρη , τώρα πάμε για τέλος του χρόνου. Κι αυτό γιατί ο εργολάβος έχει παράλληλα και άλλες εργασίες σε άλλα γήπεδα. Και τα σωματεία συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται με προπονήσεις σε μικρών διαστάσεων γήπεδα δίνοντας τους αγώνες τους ως γηπεδούχοι σε  άλλες περιοχές.  Σοβαρότατο λοιπόν το πρόβλημα ……

Το θέμα με τις στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού που ουσιαστικά  είναι παράνομες και βάζουν στα δελτία τους και ερασιτεχνικούς αγώνες  Κυπέλλου του Πειραιά και όχι μόνο, έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις . Το πρόβλημα είναι τεράστιο και θα πρέπει η ΕΠΟ να πάρει θέση εδώ και τώρα . Πριν να είναι πολύ αργά στη συνέχεια…..

Η Επιτροπή Διαιτησίας τα πρόσεξε τα παιχνίδια αυτή την εβδομάδα . Ειδικά τα λεγόμενα « μεγάλα» , ορίζοντας ότι καλύτερο διαθέτει . Στο σημερινό ντέρμπι Ατρομήτου Πειραιά – ΑΕ Μοσχάτου   σφυρίζει ο κορυφαίος Πειραιώτης διαιτητής Ηλίας Σπάθας   για πρώτη φορά φέτος , ενώ στο αυριανό Αίαντα Σαλαμίνας – Χαραυγής ο  ρέφερι της Σούπερ Λίγκ Αλέξανδρος Τσαμούρης  που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.  Τα πρωταθλήματα χρειάζονται προσοχή και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αμφισβητείται η αξιοπιστία τους. Και μέχρι στιγμής τουλάχιστον η διαιτησία πηγαίνει καλά σε γενικές γραμμές , με κάποιες εξαιρέσεις…..

Μηδενίστηκε τελικά  ο Δίας Κορυδαλλού  στον αγώνα με τον Αστέρα Κερατσινίου , όπως άλλωστε αναμενόταν , αφού και οι ίδιοι οι άνθρωποι του συλλόγου , είχαν   παραδεχτεί το λάθος τους, όταν έμειναν μόνο με έναν  μικρό στο παιχνίδι. Από τους Κορυδαλλιώτες , αφαιρέθηκαν επιπλέον τρεις βαθμοί , πέρα από αυτούς του αγώνα . Συνολικά  έξι . Και από κει που η ομάδα  είχε εννέα βαθμούς έχει πλέον μόνο τρεις !!. Κρίμα γιατί πήγε χαμένη η  αγωνιστική τους προσπάθεια  . Κι όλα αυτά γιατί δεν βρέθηκε κάποιος από τον πάγκο, πέρα του προπονητή Γιάννη Μανδρέκα που ήταν αφοσιωμένος στο παιχνίδι να διαπιστώσει το λάθος . Τέλος πάντων . Το πάθημα πλέον , θα πρέπει να έγινε μάθημα  στον σύλλογο…..

Με μια αγωνιστική τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ τον ποδοσφαιριστή του Παννεαπολικού Αθανασίου που αποβλήθηκε στον προχθεσινό αγώνα Κυπέλλου με την Αστυπάλαια . Παράλληλα τον κάλεσε  και σε απολογία  για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τι είχε συμβεί ;  Όπως  αναφέρει στην έκθεση του ο παρατηρητής  του αγώνα Γρηγόρης Αποστολόπουλος μετά την λήξη ο Αθανασίου τον έβρισε  και χειροδίκησε εναντίον του . Τώρα ο παίκτης κινδυνεύει με βαριά τιμωρία …..

«Ανάρπαστοι » έγιναν  οι τρεις παίκτες που αποχώρησαν πριν λίγες μέρες από την Ένωση Α.Α. Ρέντη.  Οι αδελφοί Γιάννης και Ηλίας Κολοφώτης  κατέληξαν στον Ίκαρο Καλλιθέας ενώ ο Μπάμπης Κεσανίδης στον Ήφαιστο . Το εκπληκτικό με τον τελευταίο είναι ότι έχει αλλάξει μέχρι τώρα τέσσερις ομάδες, αφού έχει παίξει επίσης σε Ατρόμητο Πειραιά και Μιθριδάτη. Όλες είχαν την ίδια έδρα . Το γήπεδο Ρέντη !!!!…

Η παράδοση συνεχίζεται  στην Κύπρο Κορυδαλλού . Από τον παππού στον εγγονό. Πολλά χρόνια κορυφαίο διοικητικό και ιστορικό στέλεχος του συλλόγου   ο Λάκης ( Γαβριήλ) Διακάτος  με τεράστια προσφορά στην ομάδα  για πολλά χρόνια . Στην Κύπρο αγωνίζεται πλέον στην θέση του τερματοφύλακα , ο 15χρονος εγγονός του και συνονόματος Γαβριήλ Διακάτος  που θεωρείται μεγάλο ταλέντο…..

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply