Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Τρεις ομάδες από την Α’ Κατηγορία έχουν μέχρι τώρα μόνο νίκες σε τρία παιχνίδια . Είναι η ΑΕ Μοσχάτου και η Ένωση Α.Α. Ρέντη από τον 1ο όμιλο και η Νίκη Ρέντη από τον 2ο . Και αν για τους Μοσχατιώτες δεν θεωρείται έκπληξη αφού η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά φέτος , δεν ισχύει το ίδιο και για τη Νίκη Ρέντη την οποία αρκετοί είχαν «ξεγραμμένη » πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Όσον αφορά την Ένωση Α.Α. Ρέντη που διέρχεται μεγάλη κρίση τελευταία , η χθεσινή της νίκη ήταν « στα χαρτιά » επί της Οδηγήτριας . Ποιος ξέρει τι θα παρουσιάσει στη συνέχεια . …..

Αρνητικοί πρωταγωνιστές μέχρι τώρα στην Α’ Κατηγορία η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και ο Φαληρικός που μέχρι τώρα όχι μόνο δεν έχουν πάρει βαθμό , αλλά δεν έχουν σημειώσει γκολ !!! . Αντίθετα έχουν δεχτεί 16 τέρματα η πρώτη και 15 ο δεύτερος . Μάλιστα ο Φαληρικός και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα , ηττήθηκε με το ίδιο σκορ ( 0-5) !!!!…….

Στη Β’ Κατηγορία στον 1ο όμιλο η Καστέλλα πάει «τρένο» με 3 στα τρία όπως και ο Δίας , αλλά σε βάρος του τελευταίου εκκρεμεί μια ένσταση και όπως όλα δείχνουν θα του αφαιρεθούν βαθμοί. Στον 2Ο όμιλο τέσσερις ομάδες μοιράζονται την κορυφή αφού δεν έχουν ακόμα την παραμικρή βαθμολογική απώλεια . Είναι οι Φοίνικας Αγίας Σοφίας, Πειραϊκός,  Ολυμπιακός και Ατρόμητος Κερατσινίου . Στην «ουρά » του 1ου ομίλου Αρμενική και Αστέρας Νίκαιας δεν έχουν ακόμα ούτε βαθμό αφού μετράνε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στον 2ο όμιλο οι τρεις ομάδες που ξεκίνησαν με -2 βαθμούς παραμένουν με μείον. Οι δυο γειτονικές Αργοναύτης και ΑΕ Χατζηκυριακείου έχουν μια ισοπαλία οπότε ανέβηκαν στον – 1 βαθμό, ενώ τίποτα δεν έχει αλλάξει για τους Σαλαμινομάχους που παραμένουν με -2 αφού έχουν τρεις ήττες…..

Δεν ξέρω ακριβώς ποιος είχε την ιδέα της συνεργασίας του Ατρομήτου Πειραιά με την Ένωση Καμινίων . Την θεωρώ όμως πολύ έξυπνη . Οι μικροί πρώην μέλη της εφηβικής

ομάδας του Ατρομήτου , πήγαν στον γειτονικό σύλλογο και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Μαζί με τον προπονητή τους Δημήτρη Τζανετουλάκο. . Τα ταλέντα που θα βγαίνουν θα αξιοποιούνται. Μια σημαντική κίνηση και παράλληλα μια «ανάσα» για τον πρόεδρο της Ένωσης Δημήτρη Δημητρίου που πλέον έχει συνεργάτες…..

Στην Ένωση Καμινίων αφιέρωσαν τη νίκη επί του Πολυκράτη , σε δυο δικά τους παιδιά που τραυματίστηκαν σοβαρά την προηγούμενη εβδομάδα και θα μείνουν αρκετό καιρό έξω. Τον Ηλία Λαμπράκο που υπέστη χιαστούς και τον Νίκο Χατήρα που έσπασε το πόδι του……..

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που υποστηρίζει ο Λάμπρος Χανιώτης . Είναι όμως σίγουρο ότι τον έχουν βάλει στο ….μάτι . Ο ίδιος έχει κάνει τα λάθη του και τα πληρώνει . Φαίνεται όμως ότι είναι η εύκολη λύση…..

Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού παρόλο ότι έχει μόνο ένα βαθμό μέχρι τώρα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια . Οι άνθρωποι της δεν απογοητεύονται και προσπαθούν για το καλύτερο έχοντας μέχρι τώρα αξιοπρεπή παρουσία .

«Σεβασμός και υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα και αυτό τον προπονητή» αναφέρει η τελευταία ανάρτηση του συλλόγου στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook…..

Τα αποδυτήρια τους στο γήπεδο Νίκαιας παραχώρησαν στον Ατρόμητο Κερατσινίου , οι υπεύθυνοι της Δόξας Πειραιά για τον αγώνα με τον Αργοναύτη . Με ανακοίνωση τους το Δ.Σ. του Ατρόμητου Κερατσινίου και ο πρόεδρος Θανάησης Μπαλαφούτης ευχαριστούν θερμά την Δόξα Πειραιά και τους αδερφούς Παπαϊωάννου για την ευγενή παραχώρηση των αποδυτηρίων του Γηπέδου Νίκαιας και επιφυλάσσονται για τη ανταπόδοση της φιλοξενίας. ……

Αντίθετα, μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι Λέοντες Καμινίων στο ματς με τον Αστέρα Κερατσινίου. Συγκεκριμένα, όπως μας είπε από την ομάδα ο Ηλίας Κάστανος , αρχικά η ομάδα πριν τον αγώνα τοποθετήθηκε στα αποδυτήρια του Ατρόμητο Κερατσινίου. Όμως εκείνη την ώρα κατέφτανε το τμήμα του εφηβικού του Ατρομήτου και όπως είναι φυσιολογικό χρειάστηκαν τα αποδυτήριά τους. Έτσι, ενώ οι παίκτες των Λεόντων είχαν ήδη αρχίζει να ετοιμάζονται για την προθέρμανση , αναγκάστηκαν μισόγυμνοι να περιφέρονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μέχρι να δουν που θα μπορέσουν να αλλάξουν. Τη λύση τελικά έδωσε η ομάδα της Χαραυγής, η οποία περί τις 15.45 τακτοποίησε την ομάδα των Λεόντνων, 45 λεπτά όμως πριν την έναρξη του αγώνα. Χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κάστανος μας ανέφερε: ” Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ούτε με τον Αστέρα Κερατσινίου, ούτε με τον Ατρόμητο Κερατσινίου. Απλά ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά και ευχαριστούμε πολύ την ομάδα της Χαραυγής για την παραχώρηση των αποδυτηρίων της”……..

Δεν ξεκίνησε καλά η Δάφνη Ταμπουρίων . Και η εύκολη λύση βρέθηκε . Να αλλάξει ο προπονητής. Να φύγει ο Κυπραίος. Και ποιος να έλθει; Γιάννης φεύγει και Γιάννης(;;;) έρχεται;;;.

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του έμπειρου παράγοντα Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη , που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Οι ευχές όλων μας είναι μαζί του…..

Ένας σημαντικός άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πια . Ο Στέργιος Δερμάτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ποδοσφαιριστής «έφυγε » χθες από την ζωή. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply