Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Είναι σημαντικά αυτά που αναφέρει ο Στέλιος Μπρατσόλης υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΠΟ  με υπόδειξη της  ΕΠΣ Πειραιά . Το ποδόσφαιρο το αγαπάμε όλοι.   Βέβαια δεν το βλέπουν όλοι από την ίδια σκοπιά . Αν όλοι το κοιτούσαν ενωτικά , τότε όλα θα ήταν διαφορετικά. Δεν θα υπήρξαν τώρα , όλα αυτά  που το ταλαιπωρούν και το έχουν υποβαθμίσει. Αρκετοί είναι που βλέπουν την ΕΠΟ σαν ένα σκαλοπάτι για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και όχι μόνο. Εδώ μπήκαν κάποιοι στην Ομοσπονδία , υποτίθεται για να βοηθήσουν και να το …εξυγιάνουν και διαβάζουμε κάτι «τρελά» ποσά που εισέπραξαν . Όλα αυτά στον βωμό της …..κάθαρσης….

Καθημερινά δεχόμαστε τηλεφωνήματα  διαμαρτυρίας για το «κόψιμο » του Ηλία Σπάθα από τους πίνακες της Σούπερ Λίγκας. Του κορυφαίου για πολλούς Έλληνα διαιτητή . Που έπεσε θύμα μιας κατάστασης για την οποία ευθύνονται άλλοι.  Και όλοι αναρωτιούνται για ποιο λόγο «φαγώθηκε». Και κανείς δεν έχει τι να απαντήσει. Ούτε αυτοί που τον «έκοψαν » ,δεν αιτιολόγησαν την απόφαση τους. Προφανώς γιατί δεν  είχαν λόγο  , αλλά  υπάκουσαν στα «αφεντικά » τους……

Σήμερα το πρωί γύρω στις 10.45 στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4»  στην εκπομπή « Αθλητικό Μαγκαζίνο που παρουσιάζει καθημερινά 10-12 ο  εκλεκτός φίλος και συνάδελφος Λουκάς Θεοφανόπουλος, θα μιλήσει ο υποψήφιος πρόεδρος για τις εκλογές της ΕΠΟ Γιώργος Καλατζής…..

Ένα νέο ξεκίνημα γίνεται φέτος   στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα με προπονητή τον Στέλιο Βολωνάκη . Μέχρι τώρα πάντως έχουν φύγει επτά ποδοσφαιριστές , αλλά προς το παρών δεν έχει αποκτηθεί κανένας , κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες …..

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής της Δόξας Πειραιά . Το όνομα του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και διατηρείται μυστικό. Το σίγουρο είναι ότι θα  …λαμπρύνει με την παρουσία του τον πάγκο της ομάδας….

Σε δυο  νησιά των Κυκλάδων και ένα των Δωδεκανήσων  βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας , όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει φίλους εντός και εκτός ποδοσφαίρου . Ξεκουράστηκε για λίγο γεύτηκε αρκετών λογιών ψαρομεζέδες και επέστρεψε έχοντας φορτώσει τις …αλκαλικές μπαταρίες του.