Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Δίνει συνέχεια στο θέμα της διαγραφής διαιτητών χωρίς αιτιολόγηση από την ΚΕΔ/ ΕΠΟ  ο ταμίας της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σταματάτος . Χαρακτηριστικά μας έγραψε:« Μόλις διάβασα τα σωστά και στοχευμένα σχόλια σου. Έτσι είναι , όταν κάνεις διαγραφή πρέπει να αιτιολογείται . Ας είναι και δικαιολογία. Μετά πας στο « αποφασίζουμε και διατάσουμε» της δικτατορίας. Όπως βγάζω το καπέλο και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Τζώρτζογλουυ για αυτά που δημοσιεύει για τους μισθούς των μελών της ΚΕΔ/ΕΠΟ . Ερώτηση : Τα  δηλώνουν στις φορολογικές τους δηλώσεις;;;»……

Η είδηση για μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Εγκιάν στον ΑΣ Κωφών από την Αρμενική , που δημοσιεύσαμε χθες , προκάλεσε αντιδράσεις στην δεύτερη .  Κι αυτό επειδή, όπως μας είπε ο προπονητής της ομάδας  Σόλων Νουρτζανιάν , δεν γνωρίζουν τίποτα   για μεταγραφή ενώ το δελτίο του παίκτη είναι  στα γραφεία της Αρμενικής. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΣ Κωφών Λάμπρος Ψυχογιός δήλωσε για το θέμα: « Εμείς έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη οποίος  σημειωτέον είναι κωφός  και θέλει να έλθει στην ομάδα μας . Θα συζητήσουμε τώρα και με τη διοίκηση της Αρμενικής»…

Γράψαμε χθες για τους  διαιτητές που κρεμάνε τις σφυρίκτρες τους αλλά δεν εγκαταλείπουν το ποδόσφαιρο και το υπηρετούν από άλλο πόστο. Με αφορμή τον Νίκο Καλημέρη που σταμάτησε την ενεργό δράση και  όλα δείχνουν ότι θα ασχοληθεί με την ΑΕ Περάματος . Άλλα παραδείγματα Πειραιωτών διαιτητών είναι ο Γιώργος Γιανναράκης που αφού σταμάτησε την διαιτησία , έγινε πρόεδρος στον ΑΟ Αιγάλεω . Με τον ίδιο  σύλλογο ασχολήθηκε και ο Βασίλης Λαγογιάννης. Ο Άκης Λουρμπέας πήγε στον Εθνικό Αστέρα , όπως και ο Χρήστος Αποστολίδης ο οποίος στην συνέχεια πήγε στις Ακαδημίες της Ελλάδας Ποντίων . Πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Γιώργου Δριτσάκη που έγινε τεχνικός διευθυντής στον Ήφαιστο . Επίσης ο Τάσος Παπανδριόπουλος έγινε παρατηρητής αγώνων της Φούτμπολ Λιγκ ενώ ο Σπύρος Φουρναράκης κατέθεσε  πρόσφατα δήλωση για παρατηρητής αγώνων της  ΕΠΣ  Πειραιά…..

Στην Αρμενική πήγε ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ατματσίδης . Εκεί βρήκε τα δύο του αδέλφια τον Στέφανο Ατματσίδη και  τον Νίκο Ανδρεάκο ( από άλλο πατέρα) . Να λοιπόν που ο σύλλογος ενώνει οικογένειες …..

Σαν μια αγαπημένη οικογένεια οι υπεύθυνοι του Ηφαίστου συνέφαγαν σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο . Και αφού έφαγαν τα φρέσκα ψαράκια τους ασχολήθηκαν με θέματα της ομάδας.. Ήταν εκεί ο πρόεδρος Γιώργος Μαλαδάκης, ο αντιπρόεδρος  Παντελής Οικονομάκος, ο Γενικός Αρχηγός Νίκος Γκόλφης, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Δριτσάκης και ο προπονητής της ομάδα Μπάμπης Σκλάβος. Όμορφες οικογενειακές στιγμές…..