Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο οι δυο πρωταθλήτριες ομάδες των τριών Ιδρυτριών Ενώσεων ( Αθήνας, Πειραιά, Μακεδονίας) θα ανέρχονται απευθείας στην Γ’ Εθνική, χωρίς να χρειαστεί να δώσουν αγώνα μπαράζ. Αυτό έχουν αποφασίσει οι αρμόδιοι της ΕΠΟ . Για φέτος  όμως δεν  γίνεται αφού τα πρωταθλήματα έχουν ήδη  τελειώσει . Έτσι τουλάχιστον ειπώθηκε…..

Να σημειωθεί ότι η ΕΠΣ Πειραιά είχε ζητήσει να γίνει το αίτημα αυτό δεκτό ζητώντας με έγγραφο της από την ΕΠΟ στις 16 Μαΐου …..

Σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της διοίκησης του ΣΕΦ χρησιμοποίησε ο Γιάννης Σπάθας με δηλώσεις του χθες το μεσημέρι στο «Κανάλι 1-90,4» . Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ αναφέρθηκε στην πρόθεση των αρμοδίων του Σταδίου να κάνουν έξωση στην Ένωση από τα γραφεία της  για να τα ενοικιάσουν σε ιδιώτες για καφετέρια . «Ο μόνος περιποιημένος χώρος σε όλη την έκταση είναι τα γραφεία της Ένωσης και αυτά  θέλουν. Όλοι οι άλλοι χώροι είναι εγκαταλελειμμένοι  και αποτελούν εστίες μόλυνσης .Χώρια ότι υπάρχει κίνδυνος από περιθωριακά στοιχεία που βρίσκονται μέσα στον περιβάλλοντα χώρο και  ληστεύουν  διερχόμενους ανυποψίαστους πολίτες . Αυτό δεν τους ενδιαφέρει καθόλου;» τόνισε ο κ. Σπάθας που μίλησε ακόμα και για το γήπεδο ποδοσφαίρου  του ΣΕΦ, το οποίο μόλις ανακατασκευαστεί θα τον ενοικιάζουν σε ιδιώτες.»……

Τόσα και τόσα εγκωμιαστικά σχόλια έχουμε κάνει εδώ και χρόνια για τον ποδοσφαιριστή Κούλη Ηλιόπουλο ,η χθεσινή δημοσίευση του Φωτός , ήταν γι’ αυτόν η πιο όμορφη . Χθες δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα μας η προαναγγελία του γάμου του με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Κοζάνη .Και δεν είναι τυχαία ότι γράφτηκε  στο ΦΩΣ  το οποίο  ο Κούλης λατρεύει , όπως και τον Ολυμπιακό , καθότι μεγάλος γαύρος . Στο ταιριαστό ζευγάρι τις καλύτερες ευχές μας . Η ώρα η καλή….